torstai 21. toukokuuta 2015

Livikon uusin katalogi netissä

Livikon uuteen ilmeeseen kuuluu myös mainio katalogi, joka onkin todella hyvän näköinen katalogi. Katalogin saa Liviko Store & More myymälöistä, mutta etukäteen voi tutustua katalogin virtuaaliseen versioon. Lehteä pääset selaamaan vaikkapa tästä alapuolelta klikkaamalla kuvaa.


Katalogi muistuttaa ehkäpä paranneltua Alkon ja Ruotsin-laivojen yhdistettyä katalogia, sillä lehdestä löytyy tarjouksia, juttuja ja artikkeleja eri tuotteista ja tuotteiden, kuten viinien kohdalla on tuotteiden tärkeät perustiedot ja suositukset minkä kanssa viinejä suositellaan juotavaksi. Ja kuvathan kertovat aina enemmän kuin tuhat sanaa, niitä tässä katalogissa riittää myös.

Sen enempää paljastamatta tästäkin lehdestä löytyy useita artikkeleita jotka ovat todellakin lukemisen arvoisia. Sivulla 45 on mm. juttua maanmainiosta Suomenlinnan panimosta, jonka tuotteita saa ostaa myös Livikosta. Kannattaa myös käyttää hyödyksi viimeisen aukeaman tarjoukset!

Livikon kattava Pre-Order palvelu


Uudistettu Livikon Store & More webmyymälä tarjoaa mainot mahdollisuudet ennakkotilauksille. Valikoima on varsin laaja ja tilaaja saa myös valita mistä neljästä Livikon myymälästä haluaa ennakkoon tilatut ostokset noutaa.

Livikon myymälät ovat kaikki suhteellisen lähellä satamia eikä pisimmillään matkaa ole todellakaan paljon. Kaikkein lähimpänä on Lootsi 8 -myymälä, josta on vain n. 500 metriä D-terminaaliin, jota Tallink käyttää. Suurinpiirtein saman verran on matkaa SuperAlkon isompaan myymälään, joka sijaitsee samassa isommassa korttelissa.

Hintavertailu kannattaa tässäkin tapauksessa, Liviko on ollut monen hintavertailun kärjessä monen tuotteen kohdalla.

Tallinna Tutuksi suosittelee!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti