tiistai 26. toukokuuta 2015

OHO! Vapaalippuja SOHO -strippiklubille Tallinnaan! Nappaa omasi!

Aika ajoin toimitukselta kysytään kaikennäköistä liittyen Tallinnan yöelämään. No, vilkastahan se ja mikä parasta, sitä on tarjolla aivan pikkutunneille ja hieman isoimmillekin tunneille. Tallinnassa baariin lähtö tapahtuu varsin myöhään, joten jos eksyt baariin vaikkapa kello 23, niin välttämättä ei hirveää tungosta ole. Baarit tosiaan ovat auki mukavan myöhään jos ja kun virtaa riittää... SOHO strippiklubi on muuten auki joka päivä kello 21-06, joten peliaikaa on ihan mukavasti.

Ilouutisena voimme kaikille Tallinnan yöelämästä pitäville ilmoittaa, että saimme sivuillemme mainion mahdollisuuden tarjota kaikille lukijoillemme pääsylippuja SOHO - strippiklubille. Paikkahan on vallan mainio ja sijainti erinomainen kaikille Tallinnan keskustassa bilettäville. Kyseessä ei ole pelkka strippiklubi, vaan löytyy klubilta paljon muutakin kuin tyttöjä...

soho striptiisi, banneri, soho tallinna, tallinna tutuksi soho, ilmainen

Tämän bannerin löydät sivujen oikeasta laidasta, printtaa lippu tämän tekstin alaosasta.


Tarjolla on niin miehille kuin myös naisillekin striptiisiä ja showtanssia (tosin miesstripparit tulee tilata etukäteen), privaattiesityksiä, pari VIP-huonetta, strippipokeria ja tietenkin karaokea. Jos etsit polttareille vaikkapa jatkopaikkaa, niin SOHO Striptease Club ajaa sen asian varsin hyvin. Kannattaa kysyä tarjousta suoraan klubilta, mutta kannattaa pitää kiirettä sillä hyvät ajankohdat varataan ensiksi.
soho yökerho, striptiisi, kartta soho, soho tallinna, soho Viru hotelli

Viru-hotelli aivan kivenheiton päässä...


soho yökerho, striptiisi, kartta soho, soho tallinna, soho sas

Eikä se SAS BLU Hotel kaukana ole sekään...

Strippiklubeista voidaan olla montaa eri mieltä ja jokainenhan voi nyt itse muodostaa oman mielipiteensä. Klubin tarjoamat ilmaisliput ovat voimassa 31.12.2015 saakka ja lipun voit printata itsellesi lompakkoon tästä alapuolelta. Toki tänä nykyaikana kelpaa myös kännykästä näytetty lippu, joten laita linkki talteen jos päätätkin kesken iloisen Tallinnaklubittelun jatkaa matkaasi 
SOHO -klubille.

soho yökerho, striptiisi, kartta soho, soho tallinna

Klikkaa karttaa ja pääset suunnittelemaan reittiä klubille.


Pääsymaksu on normaalisti 20 euroa per henkilö, joten seurueen koosta riippuen voitte säästää kimpassa summan, jolla saa klubilla muutamat hyvät drinksut kaikille.  Rahanarvoista etua siis jälleen saatavilla Tallinna Tutuksi -sivustolla.

Tulosta oma kuponkisi tästä tai talleta kuva kännykkääsi ilmaista sisäänpääsyä varten. Esitä lappu tai kännykkäkuva sisäänpääsyn yhteydessä. Voimassa 31.12.2015 saakka. Ikäraja K-21!

soho ilmainen sisäänpääsy, free entry, tallinna soho, tallinna tutuksi
Tästä voit printata ilmaisen sisäänpääsylippusi tai talleta kuva kännykkääsi!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti