keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Olutta Tallinnasta? Olutlaatikoiden hintavertailu päivitetty!

Olutlaatikoiden hintavertailu päivitetty tällä päivämäärällä, 27.5.2015. Melkein joka viikko tätä pyydetään, joten tässäpä tätä. Uusimmat hintavertailut löydät tämän linkin takaa.

Vertailuun pääsi yhteensä 44 olutlaatikkoa tai koria ja vertailtavia kohteitahan riittää. Mukana tällä kertaa Liviko, AlkoTraz, SuperAlko, Winestore, Sadamamarket, Alcostock, Alkopörssi ja Prisma perinteisistä alkoholimyymälöistä.


Laivayhtiöistä mukana Eckeröline, Viking Line ja Tallink sekä sen mainio Pre-Order palvelu. Tällä kertaa mukana myös Vironviina.com, Viinahuuto.com ja Viinakauppa.eu, joista ainakin kahdella on jo noutopiste Tallinnassa. Lisäksi vertailussa on Alkon hinnastosta löydetyt vastaavat tuotteet, joista on sitten muodostettu samanlainen 24 x 33cl kori. Joihinkin varmasti tulee vielä pakkausmateriaalit päälle jos puhutaan laatikosta, mutta mennään nyt näillä hinnoilla. Säästöä tulee Alkon hintoihin verrattuna uskomattoman paljon, kuka sanoi ettei oluen tuonti Virosta enää kannata?

Isoin valikoima eri olutlaatikoita on SuperAlkolla ja Viinahuudolla, vähiten näitä tuotteita on myynnissä tai ainakin hinnastossa Prismalla ja Eckerölinellä. Kaikilla kaupoilla on valtavasti erilaisia yksittäispulloja ja erikoisuuksia myynnissä, joten kannattaa ehdottomasti vierailla ihan paikan päällä katsastamassa tilanne.

Mistä sitten ostaa oluet? Ihan bulkkitavaraa haalittaessa, hintojen puolesta Tallink ja Tallinkin Pre-Order taitaa olla se oikea paikka. Laivoilla ja ennakkotilauspalveluissa ei panttihintaa lisätä tuotteiden hintaan, mutta se ei tarkoita suinkaan sitä, että laivalla olisi aina edullista. Sen huomaat varmasti kun vertaat Eckerölinen ja Viking Linen olutlaatikoiden hintoja Tallinkin vastaaviin. Huima ero!

Jos erikoisoluet kiinnostaa, SuperAlko ja Liviko taitavat olla oikeat osoitteet. Kaikista kaupoista löytyy varmasti omat erikoisuudet, joten olutta riittää joka lähtöön, edullisemmin ja hieman kalliimmalla.

Tallinnaanhan ei tarvitse välttämättä edes enää matkustaa jos haluaa olutta kotiin. Kolmen kopla, Vironviina, Viinahuuto ja Viinakauppa tarjoavat kaikki melkoisen samoilla hinnoilla useita tuotteita kuluttajille. Hinnat ovat kieltämättä hieman korkeammat kuin muissa kaupoissa, mutta on otettava huomioon että nämä hinnat kyllä pesevät Alkon hinnat kevyesti ja kaiken lisäksi tuotteet lähetetään kuluttajalle kotiin. Kuljetus toki maksaa ja osa siitä on hinnoissa. Mutta miten laskea hinta omalle matkalle ja ajalle joka Tallinnanretkellä "menee hukkaan"... ja meneekö ylipäänsä hukkaan? Kohtuullisella korvauksella tuotteet tuodaan kuitenkin kotiin tai ainakin lähimpään Postiin tai Matkahuoltoon.

Jokainen tietenkin tekee itse valinnat mistä olutlaatikot ostaa, mutta toivottavasti hintavertailusta on sinulle apua. Hintavertailu päivitetty 27.5.2015. Sivustoilla on paljon erilaisia tarjouksia ja paketteja useammasta laatikosta, joten aina kannattaa vertailla hintoja.

Tästä pääset hintavertailuun

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti