maanantai 22. kesäkuuta 2015

Mahtimajoitusta Tallinnan ytimessä - Old Town Apartment

Tallinnassa on mainiosti vaihtoehtoja hotellimajoittumiseen. Hotellien taso niin hinnan kuin palveluidenkin osalta vaihtelee todella paljon ja tarjontaa riittää. Tallinnassa monet ovat löytäneet myös huoneistomajoitusvaihtoehdot ja tässä yksi lisää:

Old Town Apartment Vanhassa kaupungissa

Old Town Apartment sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä, Vanhassa kaupungissa ja vieläpä aivan Raatihuoneen vieressä, osoitteessa Dunkri 2. Jos Vanha kaupunki on sinun juttusi, kannattaa käydä kokeilemassa tämä majoitusvaihtoehto.

Dunkri 2 sijaitsee aivan Raatihuoneen vieressä
Perushinta majoitukselle on 250 euroa per yö ja sillä majoittuu kaksi mukavasti ja kaksi vuodesohvalla. Saimme kuitenkin käsiimme hinnaston, jonka mukaan viikolla pääset yöpymään ja kokeilemaan kyseistä majoitusvaihtoa jopa uskomattoman edullisesti.

Hinnat ovat seuraavat 1-6 hengelle, voimassa toistaiseksi:

Sunnuntai - Maanantai 80,-
Maanantai - Tiistai 80.-
Tiistai - Keskiviikko 80,-

Keskiviikko - Torstai 100,-
Torstai - Perjantai 100,-

Perjantai - Lauantai 150,-
Lauantai - Sunnuntai 130.- 

Varustuksena Old Town Apartmentissa on mm. takka, hiljainen sisäpiha ja silti sijainti on todellakin lähellä Vanhan kaupungin keskeisiä kohteita. Asunto majoittaa siis maksimissaan kuusi henkilöä (neljä kahdessa parivuoteessa ja kaksi vuodesohvalla) ja asunnon sisutus on suoraan keskiajalta, modernein laittein ja toiminnoin. Asunnosta löytyy keittiö, televisio, ilmainen netti, pesukone ja kaikki mitä tasokkaalta majoitusvaihtoehdolta voi olettaakin. Mukava luksusasunto tarjolla nyt melkoiseen tutustumishintaan.

Tsekkaa lisätiedot ja varaa oma majoitus:Ei kommentteja :

Lähetä kommentti