tiistai 2. kesäkuuta 2015

Siiderilaatikot ja suosituimmat siiderit hintavertailussa!

Tallinnasta ja virolaisista nettikaupoista saa erilaisia siidereitä paljon edullisemmin kuin Suomesta. Laivalta ostettaessa ja Tallinkin Pre-Order palvelusta ostettaessa ei pantteja tule hintoihin lisäksi, mutta monella muulla kaupalla pantit tulevat vasta kassalla lisäksi hintaan. VironViina, Viinahuuto ja Viinakauppa nettikauppakolmikko ilmoittaa hinnat netissä, mutta ainoastaan Viinahuuto ei ilmoita pantteja suoraan hinnassa.Näiden nettikauppojen hinnat ovat hieman kalliimpia kuin monen kivijalkakaupan, mutta hintaero on melkoisen pieni, kun ajatellaan sitä että näillä kivijalkakaupoilla ei ole mahdollisuutta toimittaa tuotteita edes postikulujen kanssa asiakkaan kotiin. Tallinnassa on toki kiva käydä, mutta jos vähänkin kiirusta pitelee, niin kivahan ne on kotiin tilata. Puhumattakaan siitä että et ihan eteläisemmässä Suomessa asustele.

Puhtain paperein, eli ilman "punaisia" eli kalliimpia tuotteita selvisi moni firma, Liviko, AlkoTraz, Superalko ja Sadamamarket etunenässä. Monien kivijalkamyymälöiden kohdalla huomiota herätti se, että valikoima on todella laaja, eri siiderikoreja löytyi 12 - 25, joten valinnan varaa riittää. Tallink Pre-Order oli ainoa paikk amistä sai hinnastojen mukana Golden Capin Extra Dry ja Orange siidereitä. Ja varsin edullisiin hintoihin.

Nettikaupoista VironViina oli selkeästi edullisin, joskin 11 tuotteen siiderivalikoima hävisi etenkin Viinhuuto-sivustolle. Viinakauppa.eu oli jokaisella tuotteellaan kallein, mutta kompensoi sitä edullisilla postituskuluilla. Kaikki riippuu vähän kaikesta ja niin poispäin.

Yksittäispullojen vertailua

Otimme vertailuun myös muutamia suosituimpia yksittäispulloja, mutta erot eivät näissä järkyttävän suuria olleet. Jotkut kaupat tarjoavat myös kuuden pullon pakkauksia, joilla hinta voi olla vieläkin edullisempi. Tarjouksia kannattaakin tarkkailla, niissä säästää pitkän pennin.

Prisma osoittautui yllättäen yksittäispullojen suurimmaksi tarjoaksi ja pääosin ihan edulliseen hintaan. Hyvänä kakkosena tuli Alkopörssi, tosin hinnat olivat hieman kalliimmat kuin Prismassa.

Usealla kaupalla on paljonkin erilaisia siiderituotteita myynnissä ja tässä vain osa niistä. Tsekkaa siis hinnastot ennen ostoksia vaikkapa Tallinna Tutuksi -sivuston kautta ja kokoa oma ostoslista etukäteen.

Siirry tästä Siiderihintojen vertailuun (Päivitetty 2.6.2015)

1 kommentti :

  1. Eikös noi Eckerön hinnat sekä laiva, että pre order olisi helposti Eckerön sivuilta saanu tohon?

    VastaaPoista