lauantai 6. kesäkuuta 2015

Vain Elämää - virallinen kisakatsomo Eckerö Linellä!

Jo perinteiseen tapaan Eckerö Line järjestää syksyllä kisakatsomon M/S Finlandia -aluksellaan. Ja kyseessähän on tietenkin huippusuosittu Vain Elämää -sarja, joka ponkaisee nyt jo kolmannelle kaudelleen. Ihan ei artistivalinnoissa ole ylletty kahden ensimmäisen kauden tasolle, mutta hei, ennakkoluulot pois, mainio kausi varmasti tulossa. Jotenkin jo odottaa sitä hetkeä kun Pave "Mul on jano" Maijanen täräyttää JVG:tä... Tuleeko sieltä "Pienissä häissä" vai ehkäpä "Tuulisii"? Tuskin maltamme odottaa, vai mitä?

Vain Elämää, Eckeröline, Kisakatsomo, Tallinna
Varaa matka oman suosikkisi reissulle vielä kun tilaa on!

No mutta asiaan. Eckerö Line tekee Vain Elämää -faneille taas upean jutun ja tuo virallisen kisakatsomon taas laivalleen. Vuorotellen artistit tuodaan M/S Finlandian Bar Nosturin Elämää laineilla lavalle esiintymään ja perjantaisin laivan kokousosastolle rakennetaan fanikatsomo ja muutenkin hommaa uudistetaan. Kisakatsomot alkaen 18.9., jolloin luvassa on ensimmäinen jakso tämän kauden Vain Elämää -sarjaa.

Vain elämää -ohjelman esityspäivät Nelosella ovat:

Nelonen 18.9. perjantai Virve Rostin päivä 
Nelonen 25.9. perjantai VilleGallen päivä 
Nelonen 2.10. perjantai Maija Vilkkumaan päivä 
Nelonen 9.10. perjantai Antti Tuiskun päivä 
Nelonen 16.10. perjantai Anssi Kelan päivä 
Nelonen 23.10. perjantai Sannin päivä 
Nelonen 30.10. perjantai Pave Maijasen päivä 
Nelonen 6.11. perjantai Yhteisilta

Nyt onkin mainio aika ja paikka varata vaikkapa se oma pikkujouluristeily itselle, kaverille tai isommalle kaveriporukalle. Päivämääriähän riittää Juhannuksesta jouluun, mutta jos näitä suosiotaan varmasti nostavia artisteja haluaa livenä laivalla kuulla, niin kohta varauksia sisään.

Nämä paikat menevät ensiksi:

M/S Finlandia 10.10. lauantai - Pave Maijanen
M/S Finlandia 22.10. torstai - JVG
M/S Finlandia 29.10. torstai - Maija Vilkkumaa
M/S Finlandia 5.11. torstai - Anssi Kela
M/S Finlandia 19.11. torstai - Antti Tuisku
M/S Finlandia 26.11. torstai - Vicky Rosti
M/S Finlandia 3.12. torstai - Sanni

Varaa oma paikkasi Eckerölinen kisakatsomoon! Hinnat alkaen 34 euroa, Hinta sisältää laivamatkat, pääsyn Vain Elämää -katsomoon, paikan Loungesta, suolaista ja makeaa purtavaa sekä oluet, viinit ja virvoitusjuomat hanasta. Ovet Loungeen avautuvat klo 19.30. Vain elämää -ohjelma näytetään kokouskeskuksessa illalla Tallinna-Helsinki -laivamatkalla, joten tämä miniristeily on varattavissa vain lähdölle klo 15.30 Helsingistä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti