perjantai 26. kesäkuuta 2015

Pärnuun? Majoitu mukavasti hotellin sijaan huoneistossa!

Pärnu on ehkä suomalaisille se toiseksi suosituin kohde vierailla Virossa. Pärnu on kesäsesongin ajan todellinen ykköskohde ja usein majoituspaikat käyvät kaupungissa vähiin kun "asukasluku" tuplaantuu. Kesäsesongin jälkeenkin kaupunki tarjoaa mukavaa maisemanvaihdosta, joten nyt on hyvä aikaa varmistaa se oma majoitupaikka reissusi ajaksi.Yhä suositumpi yöpymistapa on huoneistomajoitus ja yksi parhaiten organisoiduista majoitustarjoajista on Pärnu Majoitus. Pärnu Majoitus tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja aina kahden hengen asunnoista jopa 21 henkilön luksusmajoitukseen. Hinnat per henkilö eivät parhaimmillaan ole todellakaan pahat ja huoneistomajoituksen puolesta puhuu monta asiaa. Jos olet kokeillut, tiedät varmasti ja kartat hotelleja hyvällä omallatunnolla.Parnumajutus.ee / Parnumajoitus.fi

Omilla kotisivuillaan, www.parnumajoitus.fi, kertoo että huoneisto majoitus on n. 30% edullisempaa kuin hotellissa asuminen.  Ja näinhän se on. Lisäksi huoneistomajoituksiin on mahdollista majoittua suurempikin seurue tai perhe, joten hotellien asettamat rajoitukset eivät ole tässä majoitusmuodossa esteenä. Ja useimpiin asuntoihin voit tuoda myös oman lemmikkieläimesi! Moni hotelli ei ota lemmikkejä edes maksusta vastaan.


Pärnumajoituksen kotisivujen kartan avulla on helppo havaita missä kaikkialla sillä on tarjota vapaita kohteita. Halusitpa nauttia keskikaupungin tunnelmasta, rannan läheisyydestä tai Pärnujoen rannalla vallitsevasta rauhallisesta fiiliksestä, täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Varaa huoneisto tai vaikka koko talo:

Pärnumajoituksen kohteiden määrä on tällä hetkellä jo 19 ja lisää tulevaisuudessa varmasti tulee. Kannattaa tarkastaa uudet kohteet viikoittain!


Coral Stay, yksiö kahdelle hengelle, todella hyvässä paikassa.
Villa Sky, kokonainen talo jopa 21 hengelle! Tai varaa vaikka neljälle.
Nice to sea you, asunto lähellä rantaa, jopa kahdeksalle!
Sweet Dreams, asunto neljälle 10 minuutin kävelymatkan päästä keskustasta

Ocean Blue, tilaa jopa neljälle, lähellä Mai-rantaa

Safe Sleep, kaksio neljälle tai vaikka kahdelle.
The River House, talo jopa yhdeksälle Pärnu-joen varrella.
City Break, asunto aivan ytimessä neljälle!

Tropicasa, asunto jopa neljälle, viiden minuutin päässä rannasta.

Sandsugar Stay, yksiö jopa neljälle ihan Mai-rannan läheisyydessä.
Kokomo, kaksio kolmelle tuplasängyllä! Vaivatonta majoittumista.
La Casita, neljän kilometrin päässä Pärnusta, majoitus jopa kuudelle

Metsprii, vartin päässä Pärnu rannasta oleva asunto neljälle.

Liuranna, kolme hirsimökkiä Liu-rannalla, majoittaa yhteensä jopa 18!
Good Morning, kodikas kaksio viidelle henkilölle!

Beach Pad, ranta-alueella sijaitseva asunto neljälle.

Budget Stay, nyt on todella edullinen huoneisto jopa kuudelle.
Summer Pad, pienehkö kesäasunto kolmelle, todella edullisesti.
Downtown, kaupungin sydämessä, asunto seitsemälle.

Asunnoissa on kaksi hintaa, sesonkihinta (kesä-elokuu) ja sesongin ulkopuolinen (syys-toukokuu) hinta. Katso hinnat nettisivuilta, kyseessä siis yö-hinta per asunto, ei hinta per henkilö!


 Varaa oma paikkasi!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä parhaat paikat menevät nopeasti. Pärnun kauneudesta voi nauttia pitkälle syksyyn ja talvellakin mahtavat kylpyläpalvelut houkuttelevat turisteja Pärnuun. Missä sinä aiot yöpyä?

 Osallistu kilpailuun!

Pärnumajoitus järjestää myös kilpailun yhdessä Weekend Partyn kanssa, tarjolla on kolmen päivän kisapassi festareille ja majoitus kolmeksi yöksi kahdelle elokuun alussa.. Kannattaa käydä tykkäämässä, jakamassa ja kommentoimassa. Tästä pääset Pärnumajoituksen FB-sivuille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti