tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tallink Siljan katalogit heinäkuu - elokuu 2015

TallinkSilja on julkaissut jälleen omat laivojen tarjouskataloginsa heinä-elokuulle 2015. Parin kuukauden katalogeissa jälleen paljon erilaisia tarjouksia ja etuja, kannattaa katsastaa oikea katalogi ja suunnitella ostokset etukäteen, matkaatpa sitten päiväristeilylle Tallinnaan, hotellimatkalle Tukholmaan tai vaikkapa Riikan ja Tukholman välillä. Kokeneet risteilijät tekevät "Itämeren ympäri" reissun, jossa ensin mennään Helsingistä Tallinnaan, Tallinnasta maateitse Riikaan, Riikasta Tukholmaan ja Tukholmasta Turkuun, Helsinkiin tai takaisin Tallinnaan. Reittivaihtoehtoja riittää!


1.7.-31.8.2015 voimassa olevat katalogit sisältävät jälleen paljon erilaisia tarjouksia ja usein hinnat maahintoihin verrattuna ovat uskomattoman edullsia. Hintatietoinen pitää tietty näissäkin olla, mutta näistäkin ostoksista saa Club One -pisteitä, joita voi sitten käyttää esimerkiksi matkojen ostamiseen tai Tallinnan hotellien huoneiden tasokorotuksiin.


Mukana myös Club One tarjoukset kätevästi yhdistettynä samaan opukseen! Eikä siinä vielä kaikki, vaan mukana on myös tarjouksia laivan baareihin.

Reittikohtaiset kuvastot:


Helsinki - Tallinna Shuttle uusin kuvasto
Helsinki - Tukholma uusin kuvasto
Tallinna - Tukholma uusin kuvasto
Turku - Tukholma uusin kuvasto
22h Baltic Queen uusin kuvasto
Riika - Tukholma uusin kuvasto

Laivojen kaikkien tuotteiden tuotehinnastoja pääset selailemaan TallinkSiljan sivuilta, sinne pääset vaikkapa klikkaamalla tätä linkkiä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti