sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Onnibusin serkku Superbus Viroon - superedullisia bussimatkoja luvassa

Suomessa on jo jonkin aikaa liikennöinyt Onnibus -niminen bussifirma, joka on mullistanut matkustamisen hinnoittelun ainakin linja-autojen osalta. Kalusto on todella hyvässä ja uudessa kunnossa ja muutenkin kaikki toimii uskomattoman hyvin. Halvimmillaan matkaan pääsee jopa eurolla, joten edullisesta kyydistä voidaan todellakin puhua.Nyt Viroon on rantautunut Superbus, joka on samaisen skotlantilaisen omistajan omistuksessa. Upporikas miljonääri, Sir Brian Souter tuo saman konseptin tänä kesänä siis Viroon ja kolmelle linjalle. Tallinna - Narva, Tallinna - Pärnu ja Tallinna - Tarto -linjoille tuleva palvelu vetää varmasti puoleensa niin paikallisia kuin turistejakin. Todennäköisesti myös suomalaiset ottavat palvelun avosylin vastaan, vaikka matka Tallinnasta Pärnuun ei maltaita maksa tälläkään hetkellä.


Eniten lähtöjä tulee olemaan Tartuun, jonne matkataan kahdeksan kertaa päivässä. Tarkemmat aikataulut saadaan varmasti vielä heinäkuun aikana.

Tallinna – Tartu – Tallinna (8 lähtöä päivässä, 2 tuntia 40 minuuttia)
Tallinna – Pärnu – Tallinna (5 lähtöä päivässä, 2 tuntia 10 minuuttia)
Tallinna – Narva – Tallinna (4 lähtöä päivässä, 3 tuntia 20 minuuttia)

Ilmeisesti palvelu on alkamassa vasta heinäkuun lopussa, joten tähän kesäsesonkiin se tulee ehtimään vain puolittain. Seuraa tilannetta osoitteessa www.superbus.com

Luonnollisesti myös muut bussiyhtiöt ovat ilmoittaneet lähtevänsä mukaan hintakilpailuun asiakkaista. Nähtäväksi jää mikä yhtiö pystyy nousemaan markkinajohtajaksi kun kortit on jaettu uudelleen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti