maanantai 8. kesäkuuta 2015

Oletko kokeillut? Tilaa Livikon juomat lomalle Viroon!

Livikolla on kieltämättä oivallinen valikoima alkoholituotteita nettikaupassa. Kaiken lisäksi hintavertailuissa se pesee todella monen kaupan hinnat, ja uudistettu verkkokauppa tarjoaa mainiot mahdollisuudet vertailla eri tuotteita ja mahdollisia täyttökohteita.

 Tiesithän että Liviko toimittaa tuotteita myös eri osoitteisiin, mutta valitettavasti vain Virossa. No aika moni meistä tietty lomailee kesän aikana Virossa, joten olisiko helppoa tilata juomat lomaosoitteeseen? Toki juomat voi tilata vaikkapa lähimpään Smart-post automaattiin Virossa, ja se lieneekin ihan hyvä vaihtoehto jos kesäkalenteri on suunniteltu jo melkein minuuttiaikataululle.

Oletko jo kokeillut? Toimitus on testannut palvelua Viron puolella pakettiautomaattiin ja tsadam! siellähän ne tilatut tuotteet ja ennakkoon maksetut juomat odottivat janoista matkaajaa. Mitään isoa settiä ei nyt kokeiltu, mutta homma toimi kuin se kuuluisa junan vessa. Tilaus, maksu ja haku. Yksinkertaista.

Nyt arvon lukijat saatte vielä yhden lisäsyyn tilata ja kokeilla Livikon oivaa palvelua. Varsinkin jos lomailette juhannuksen aikaan Tallinnassa, Pärnussa tai Virossa ylipäätään. Nimittäin Livikon kesäkuun tarjouksen, jos teet oman tilauksen ja maksat sen päivämäärien 11. - 17.6. välillä ja luovutuspäiväksi 22.6., saat tuon kuljetuksen ilmaiseksi! Ja tämä koskee koko Viroa! Jos esimerkiksi olet Pärnussa 22.6., tilaa juomasi ennakkoon Livikon nettikaupasta ja nauti mukava Juhannus Virossa.

Tsekkaa lisätiedot Livikon sivuilta ja kahlaa valikoimaa läpi. Muista myös tarkastaa Livikon mainio katalogi, jossa ihailtavaa riittää senkin edestä. Ja tee tilaus siis aikavälillä 11.-17.6. niin saat kuljetuksen Virossa tuotteillesi täysin ilmaiseksi. Muista tsekata myös muut Liviko-tarjoukset, joukossa varsin edullisia tarjouksia joita ei vaan voi olla hyödyntämättä!

Muista että Virossa kuljetusliikkeet viettävät Juhannusta 23.-24.6., joten silloin ei tavarat liiku.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti