lauantai 11. kesäkuuta 2016

Callen uutiskirjeen tilaajille rahanarvoisia etuja - säästä useita euroja!


Oletko jo tilannut itsellesi sähköpostiin Callen uutiskirjeen? Nyt alkaa olemaan viimeistään se hetki, mikäli aiot saada kaikki parhaat Calle-myymälän juomatarjoukset ja vieläpä käyttää näitä hyväksesi maksimaalisella tavalla. Viimeisin uutiskirje toi kaikille tilaajille varsin mainion tarjouksen Carlsbergin EURO 2016 kisaoluesta.

Kisathan alkoivat eilen ja tuossa ottelussa Ranska voitti Romanian lukemin 2-1. Kisojen virallista kisaolutta saa Callesta hintaan 18,99e (24 x 50cl) + 2,40e pantti. Uutiskirjeen tilaajille tuon satsin hinta on vain 15,49e + 2,40e pantti. Ihan mukava 3,5 euron alennus olutkorin hinnasta kisojen ajan! Muista printata saamasi sähköposti mukaasi ja näytä tarjous kassalla!

calle.ee, calle oluttarjous, calle tarjous, calle tarjoukset

Ja kun Ranskassa ollaan kisojen puolesta, niin ei ole viinin ystäviäkään tarjousten osalta unohdettu. Calle -myymälässä on upea tarjous, kolme viinipulloa 10 eurolla. No, uutiskirjeen tilaaja saa tuostakin hinnasta vielä euron pois, eli tarjous uutiskirjeen tilaajille on kolme pulloa yhdeksällä eurolla!

Ja nyt kaikki uutiskirjeen tilaajat osallistuvat myös Applen iPhone SE:n arvontaan, arvonta suoritetaan lokakuussa 2016. Callen sivuille pääset tekemään ennakkotilauksia klikkaamalla kuvaa:


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti