perjantai 24. kesäkuuta 2016

Jägermeister - Jekkua Tallinnasta edullisemmin?

Jägermeister eli Jekku on varmasti monelle tuttu juoma. Jääkylmänä tai miksei myös hieman lämpimänä nautittava musta vahva likööri toimii mainiosti palanpainikkeena, vatsalääkkeenä ja mietojen juomien juojalle pikku buustina. Alkosta ja Tallinnasta tätä herkkua saa yhdessä jos toisessa astiassa aina 4 sentin minipullosta 1,75 litran kanisteriin. 0,7 litran pullosta on olemassa taskumatillista ja parin lasin versioita ja 1,75 litran pulloa punpun ja 20 muovishottilasin kanssa myydään Tallinkilla. Jägermeisterista on myös hieman talvinen versio jossa on muiden yrttien mukana myös

jägermeister, jekku, hintavertailu, jekku hintavertailu, tallinna

Juomassa on 56 eri yrttiä, joista yleisessä tiedossa on hieman vajaat puolet. 12 kuukauden kypsytyksen aikana juoma saa makunsa ja lisää valmistusprosessista selviää mm. MTV3:n jutusta, johon pääset tästä linkistä.

Juhannuksen 2016 kunniaksi päätimme kahlata Tallinnan juomaputiikkien ja laivojen hinnastot läpi ja haimme hinnat eri kokoisille Jekku-pulloille. Luonnollisesti otimme mukaan myös Alkon hinnat ja vertasimme Tallinnan hintoja Suomen hintoihin. Arvaatko kumpi voitti?

Hintavertailuun pääset tästä linkistä. Samalla selviää missä on Tallinnan halvin Jägermeister litrahinnaltaan ja paljonko hinnat eroavat Alkon hinnoista. Ja miksi ei kannata ostaa Jägermeisteriä ainakaan Viking Linen laivamyymälästä.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti