torstai 30. kesäkuuta 2016

Viking Line tuo mobiili-tv:n Itämerelle!

Viking Linen hyväksi havaittu oma mobiilisovellus on saamassa varsin mukavan lisän. Sovellus toimii nyt myös Tallinnan-liikenteessä!

Vuoden 2015 syksyllä lanseerattu mobiili risteilysovellus on otettu mainiosti vastaan ja tuon sovelluksen avulla matkustaja näkee helposti risteilyohjelman, eri myymälöiden hintatiedot ja Tinderin tapaisen seuranhakuosion risteilylle. Aikaisemmin sovellus oli saatavilla vain Helsinki - Tukholma ja Turku - Tukhoma linjalla, mutta nyt on siis sovellus otettu käyttöön myös Helsinki - Tallinna ja Maarianhamina - Kapellskär linjoilla.

viking line, mobiilisovellus, viking xprs, helsinki - tallinna, mobiili
Mobiilisisältö on nyt saatavissa myös Viking XPRS:llä.
Nyt Viking Linen mobiilisovelluksesta löytyy myös mobiili-tv pilotti, joka toivon mukaan osoittautuu toimivaksi toiminnoksi. Tallinnan liikenteessä ja nimenomaan Viking XPRS -aluksella pilotoitava toiminto kiinnostaa varmasti monia ja mikäli palvelu toimii yhtä hyvin kuin Norwegianin vastaava, niin ollaan hyvillä jäljillä.

Tätä on odotettu jo pidemmän aikaa, tosin on niitä tv-ohjelmia pystynyt aikaisemminkin laivoilla katsomaan jos nettiyhteys vaan on kestänyt. Toivottavasti nyt Viking Line tuo tarpeeksi kaistaa matkustajille, muuten toiminto tulee vaan turhauttamaan käyttäjiä.

Mobiili-tv pilotti on alkanut 29.6. ja neljän kuukauden ajan käyttäjät pääsevät katsomaan televisiolähetyksiä jopa HD-laatuisena. Näinollen matkustajat voivat seurata vaikkapa EURO 2016 loppupelejä tai Yleisurheilun Euroopan mestaruuskisoja livenä tai elokuussa Rion 2016 olympialaisia. Viking Linen mukaan palveluun sisältyy kotimaisten Yleisradion eli YLE:n kanavien lisäksi myös CNN, Cartoon Networks ja Boomerang.

Sovellus kannattaa ladata ennen reissua.

Mikäli kokeilu onnistuu, aikoo Viking Line tuoda palvelun myös muille linjoille. Joten ei muuta kuin lataamaan sovellus ja kokeilemaan!

Viking Line Sovelluksen omat sivut löytyvät tästä.
Android-laitteelle sovelluksen voit ladata tästä.
Apple-laitteille sovelluksen voit ladata tästä.

Lähde: Mobiili.fi artikkeli.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti