torstai 2. kesäkuuta 2016

Tallinnan juomakauppojen Long Drink ja Ready to Drink -juomien hintavertailu kesäkuu 2016

Noniin, päivitettyä tietoa taas tarjolla Lonkeroiden ja juomasekoitusten hinnoista. Tällä kertaa vertailuun pääsivät yleisimmät Lonkero-korit ja useiten kauppojen nettihinnastoissa esiintyneet RTD eli Ready-To-Drink juomat.

Harmittavasti Viking Linen verkkokaupan uudistuksen myötä kaupasta ei löytynyt yhtään tähän tuotekategoriaan sopivaa tuotetta, kyllähän siellä niitä myydään mutta jos nettihinnastossa ei ole hintoja niin paha niitä on tällä erää vertailla. Ehkä päivitetään tätä myöhemmin. Mielenkiinnolla odotellaan mitä vuoden alku 2017 tuo tullessaan kotimaisille hinnoille. Hintavertailussa mukana Alkon hinnat niille tuotteille mitä Alkosta löytyi. Onhan nuo erot ihan poskettoman isot, ainakin toistaiseksi.

Hyvänä esimerkkinä Bacardi Breezer, 24 kappaletta maksaa Alkossa melkein 86 euroa, Tallinkilta saman satsin saa 31 eurolla ja maistakin esimerkiksi Livikosta n. 35 eurolla. Tuolla erotuksella saa kivasti päiväristeilyn auton kanssa ja vähän muutakin.

Klikkaa kuvaa ja pääset hintavertailuun. (Linkki vie Issuu-dokumenttipalveluun)
Vahvojen, yli 6% vahvuisten Long Drinkien hintaan ei lisätä missään panttia. Joissain kaupoissa toki pantti näkyy ainakin verkkokaupassa, kannattaa tarkastaa ettei sitä oteta A Le Coqin Strong, Hartwall LD Strong ja Sinebrychoffin LD Strongin osalta. 24 tuotettahan tekee 2,40 euroa panttia, joten tarkkana siellä kaupoissa, osa ilmoittaa pantittoman hinnan ja toiset pantillisen hinnan jos sellainen tuotteeseen kuuluu. Lisäksi moni kauppa ilmoittaa RTD-juomille yksittäishinnan, esim. Bacardi Breezer -juomille hinnat on laskettu 24 kappaleen mukaan.

Tästä vertailusta näkee kyllä melko hyvin vaikka yhdellä silmäyksellä mihin kauppaan ei kannata mennä hinnan puolesta hakemaan näitä juomia ja mistä juomat saa edullisimmin jos saa ihan vapaasti valita. Uuno Turhapuron sanoin "Se vaan tässä nopeesti kirjottaessa virhelyöntien määrä kauheasti kasvaa, mutta kiire on kiire", eli virheitä saattaa esiintyä. Nämä hinnat on napattu 1.6. nettisivuilta, joten tarkasta hinnat ennen kuin lähdet reissuun hakemaan sihijuomaa Tallinnasta.

Hintavertailuun pääset tästä linkistä: Long Drink ja Ready To Drink -juomien hintavertailu 2016 kesäkuu.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti