perjantai 17. kesäkuuta 2016

Livikon kesäjuomat ovelle - Virossa!

Koko ajan suosiotaan kasvattava Livikon toimituspalvelu tuo tuotteet virolaiseen osoitteeseen tai Smartpostin laatikkoon. Liviko toimittaa myös Omniva-kuriiripalvelun kautta juomia hotelliin ja muihin majoitusliikkeisiin, mutta tuossa kohtaa on hyvä kysyä kohteliaasti lupa majoituspaikasta, varsinkin jos saavut paikan päälle sen jälkeen kun juomat ovat jo paikan päälle saapuneet.

Kuljetus tietenkin jotain maksaakin, mutta maksimissaan 20 kiloa painavan paketin saa Virossa mihin tahansa hintaan 12.80 euroa ja allaolevasta taulukosta näet mitä tuotteiden kuljetus maksaa mihinkin. Onko auton peräkontti jo täynnä perheen matkatavaroita mutta jotain sihijuomaa pitäisi olla mukana? Suksiboksi huutaa jo ylipainoa joten olisiko tässä parempi ratkaisu?

TARJOUS! 24.6. mennessä tilatut tilaukset joiden yhteishinta on vähintään 25 euroa, kuljetus maksaa ainoastaan 2,99 euroa koko Viroon! Nyt kannattaa tilata juhannusjuomat odottelemaan majoituspaikkaan!

Jos vietät vaikkapa Juhannusta Virossa tai muuten vaan lomailet Virossa, voit tilata lomajuomat tai tuliaisjuomat suoraan majapaikkaasi tai luonnollisesti voit hakea ne Livikon myymälästä. Tässä kuljetushinnasto kotiovelle:


Muista myös Livikon kuponkitarjous, joka on voimassa siis heinäkuun loppuun saakka. Tarjoushintaiset juomat saat kassalla oikeaan hintaan näyttämällä tämän kuvan viivakoodeja kassalla. Tarjous voimassa vain siis myymälässä.

Klikkaa kuva isommaksi ja ota tästä mainoksesta kuva ja näytä kassalla, saat tuotteet tähän hintaan!
Max 3 tuotetta per asiakas!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti