tiistai 14. kesäkuuta 2016

Luksusta arkeen - limusiinilla Tallinnassa!

LUXLIMUN kotisivuille pääset suoraan tästä: LUXLIMU.EE, mutta lue lisää tarjouksesta tästä alapuolelta.

Viime päivinä olemme saaneet lukea uutisista kuinka Valopilkku - mobiilisovellus toimii nykyään myös Tallinnassa. Mainio juttu, mutta se että tuo sovellus tuo Tulikan takson asiakkaalle ei sitten olekaan ihan niin hyvä juttu. Sen enempää tätä asiaa kommentoimatta Tallinna Tutuksi voi suositella Taxify-sovellusta tai sitten Überia, joka toimii myös Tallinnassa mainiosti. Olethan huomannut että oletuksena käyttäjällä on 20% tippi kuljettajalle?

Joka tapauksessa, mainio vaihtoehto taksille Tallinnassa on limusiini. Monet luulevat että kyseessä on todella kallis lysti, mutta monet ovat huomanneet jo että pieni arjen luksus kannattaa niin rahallisesti kuin muiden syiden takia. Luxlimu tarjoaa tunnin ajelua 65 eurolla ja tuolla rahalla saa ajella 1-8 henkilöä ihan minne haluaa Tallinnan alueella. Toki reissaamaan pääsee vaikkapa Pärnuun ja takaisin! Hintaan kuuluu luonnollisesti kuljettaja, joten itse ei tarvitse tätä pitkää ja komeaa autoa ajaa. Luximulla on myös erilaisia limusiineja tarjolla ja myös ihan uusi tuttavuus Tallinnassa, Ultra White Lincoln Classic.

Uusin limusiini Luxlimu.ee vaikoimassa

Normaalihinta Lincoln Wave limusiinille per tunti on 65 euroa, mutta tutustumistarjouksena Tallinna Tutuksi -sivuston kautta saat ensimmäisen tunnin hintaan 50 euroa. Muista varausta tehdessäsi mainita Tallinna Tutuksi -sivuston tarjous ja muista myös tykätä Tallinna Tutuksi -Facebook sivuista. Näin varmistat alennuksen itsellesi maksun yhteydessä.

Tartu Tarjoukseen, 50 euroa / ensimmäinen tunti!
Kannattaa tutustua myös Luxlimun erilaisiin tarjouksiin, tarjolla on mm. hääpakettia, polttareita juhliville oma pakettinsa, samoin kuin vaikkapa bilepaketti Venus yökerhossa tai VIP-paketti. Ja nämä ovat vain esimerkkejä, voit toki räätälöidä oman pakettisi yhdessä Luximun henkilökunnan kanssa. Muista olla ajoissa liikkeellä sillä varsinkin kesällä ja viikonoppuisin autot ovat melkoisen varattuja.

3D led katto, tässä kelpaa siemailla kuohuvaa juomaa...
Tarvitsetko hieman parempaa kyyditystä satamasta hotellille? Oletko kyllästynyt jo tilatakseihin ja siihen että taksia ei ikinä ole saatavilla? Limusiini saattaa olla ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Kiinnostuitko? Tee varauskysely ja matkaa seuraavalla Tallinnan matkallasi hieman paremmalla kyydillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti