torstai 27. lokakuuta 2016

Arsenal -kauppakeskus avattiin tänään Tallinnassa

Tallinnalaiset ja tietenkin Tallinnassa vierailevat turistit saivat tänään uuden kauppakeskuksen. Koplin kaupunginosaan, vanhaan asetehtaaseen rakennettu kauppakeskus Arsenal tulee taatusti kiinnostamaan myös suomalaisturisteja, keskuksesta kun löytyy niin ruokapaikkoja ja erilaisia pienempiä ja isompia kauppoja. 

Luulisi että Tallinnassa näitä ostosparatiiseja on jo ehkä jopa liikaakin, mutta mitä vielä. Norde Centrumia laajennetaan kovaa tahtia ja satamaan rakentuva Portomaso ostoskeskus koventavat edelleen kilpailua. Ja näitä riittää.Pohjois-Tallinnaan, Koplin kaupunginosaan, Tööstuse- ja Erikakatujen kulmaan vanhaan asetehtaaseen rakennettu Arsenal tarjoaa mm. ison Selver-kaupan, Juustukuningad-puodin ja Gourmet Club liikkeen. Myös Cityalko on saanut kauppakeskuksesta omat tilat. Kauppakeskuksesta löytyy myös Onninen Express -myymälä. Tsekkaa kaikki kaupat tästä linkistä. Ihan keskustassa paikka ei sijaitse, mutta jos se keskusta ja vanha kaupunki on jo koluttu, tässä on oiva vaihtoehto käydä haistelemassa hieman uusia tuulia Tallinasta.


Arsenal -keskuksessa löytyy myös kymmenkunta ruokapaikkaa, Hesburgerista Pizzaprohon ja Kebabi Wabrikista intialaista ja thaimaalaista ruokaa tarjoavaan Gingeriin. Luonnollisesti ostoskeskuksesta löytyvät pankkiautomaatit, pullonpalautusautomaatit, apteekit, pesulat ja monet muut tarpeelliset.

Arsenalin puodit ovat auki joka päivä 10-21 ja Selver on puolestaan auki kello 8-22. Kauppakeskuksessa on ilmainen wifi ja omalla autolla tänne on helppo tulla, parkkitiloja riittää. Myös bussit 3 ja 59 sekä 73 pysähtyvät kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Katso tarkemmat ohjeet Arsenalin kotisivuilta, jotka ainakin toistaiseksi palvelevat vain viron- ja venäjän kielellä.

Arsenalkeskuksen kotisivut löydät tästä: Arsenalkeskus.ee

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti