sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Nautica on Norde Centrumin uusi nimi

Norde Centrum on jatkossa Nautica. Monille suomalaisturisteille tuttu Norde Centrum on tällä hetkellä melkoisen remontin kohde ja massiivisen remontin jälkeen kauppakeskus tulee näyttämään aivan toisenlaiselta. Isot täytyvät olla peliliikkeet, sillä ensi vuoden puolivälin paikkeilla pitäisi olla varmista. Tällä hetkellä isoimmat liikkeet kuten Rimi, Calle, Koduekstra ja Sportsdirect ja Olympic Casino toimivat normaalisti.

Norde Centum tulee laajenemaan lähes kaksinkertaiseksi ja samalla vaihtuu koko kauppakeskuksen nimi. Norde Centrum tulee muuttumaan Nautica -nimiseksi kauppakeskukseksi ja jo nyt Norde Centrumin kotisivut löytyvät osoitteesta www.nautica.ee. Norde Centrum tulee tarjoamaan jopa 60 erilaista liikettä, joista löytyy kaikki tarpeellinen shoppailuun ja ruokailuun. Nähtäväksi jää mitä kaikkia liikkeitä Nautica ostoskeskuksesta löytyykään, onhan tämä se monelle ensimmäinen etappi kun D-terminaaliin laivalla saavutaan.

Norde Centrum on nyt ja tulevaisuudessa Nautica (lähde Youtube video)

Nälkäisille turisteille täytyy kertoa myös se, että ruokaa ei kauppakeskuksesta tällä hetkellä saa ollenkaan. Toki Rimin ruokaosasto ja iso paistopiste palvelee koko ajan, mutta esimerkiki Kikka Kõrts ja Hesburger on suljettu rakentamisen ajan ja todennäköisesti ne avautuvat uudessa paikassa tuossa vuoden 2017 aikana. Kaksi kahvilaa tarjoaa Waynes Coffeen johdolla myös pikkupurtavaa. Luonnollisesti kauppakeskuksen parkkitilat ovat jo nyt puolittuneet, joten ruuhka-aikana voi tulla hieman ahdasta.

Nautican Hotelli Europan puoleinen sisäänkäynti (lähde Youtube video)
Myös Calle -viinakauppa on tällä hetkellä remontin kourissa, mutta valtaosa liikkeestä on edelleen auki. Liikkeen takaosassa on rajattu alue joka on poissa pelistä, mutta ainakin viikonlopun vierailun aikana kuhina oli kaupassa melkoista. Kilpailu on SuperAlkon ja Livikon kanssa kovaa. Hyvinä uutisina Callen ystäville on se, että Calle tulee saamaan tuplasti isommat tilat upouudesta Nautica-keskuksesta. Kaiken lisäksi vielä niin, että myymälä tulee olemaan uuden, D-terminaalin puoleisen sisäänkäynnin puolella, paraatipaikalla.

Nautican D-terminaalin puoleinen uusi sisäänkäynti (lähde Youtube video)
Youtubesta löytyy myös havainnevideo, jossa on esitelty uuden Nautica -keskuksen upeita ulkomuotoja. Alle vuoden päästä kaiken pitäisi olla valmista ja tämä kävelymatkailijoiden majakka tulee palvelemaan turisteja aivan uusin ilmein saavutpa sitten laajenevaan D-terminaaliin TallinkSiljan aluksilla tai sitten A / B-terminaaliin Vikingin Linellä tai Eckerölinellä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti