perjantai 14. lokakuuta 2016

Tallinnan satamaan Prisma vuoden 2018 alussa

Tallinna Tutuksi -sivuston toimitukseen tulee tasaisella tahdilla kyselyjä mikä mahtaa olla satamaa lähinnä oleva Prisma-marketti. Aikaisemmin satamassa oli pieni Prisma-market, joka oli lähinnä keskittynyt D-terminaalin asiakkaiden palveluun. 

No, tuota "pikku-Prismaa" ei ole olemassakaan ja lähin Prisma lienee Sikupillin hypermarket. Tämä tulee kuitenkin muutumaan näillä näkymin vuoden 2018 alussa, kun Porto Franco -keskus valmistuu. Porto Franco -keskus käsittää mm. ostoskeskuksen jossa on varattu iso tila hypermarketille ja tuo hypermarket tulee nimenomaan olemaan Prisma.  Prisman hinnastohan löytyy mainiosti netistä ja sinne pääsee myös tätä linkkiä seuraamalla joten Tallinnan Prisman tarjoukset ja tuotevalikoima on hyvin luettavissa ennen reissua tai vaikkapa teissun aikana. Tallinna saa näin ollen ihan uuden Prisma-marketin ydinkeskustaan ja eipä tuo oikeastaan paremmalle paikalle voisi tulla, jos ajatellaan molempia tällä hetkellä käytössä olevia satamia.

tallinna prisma, prisma hypermarket, uusi tallinna prisma
Kuvakaappaus portofranco.ee

Kyseisen kompleksin maanalaisiin kerroksiin parkkitilojen yhteyteen rakennettava hypermarketti Prisma tulee palvelemaan kaikkia Tallinnassa vierailevia turisteja niin Suomesta kuin kaikkialta maailmasta. Ja luonnollisesti myös tallinnalaiset saavat uuden 6500 neliön Prismamarketin aivan Vanhankaupungin liepeille. Porto Francon pohjapiirrustuksiin voi tutustua jo kauppakeskuksen kotisivuilta. Ja parkkipaikkoja on peräti 1250 autolle, joten eiköhän sieltä paikka löydy autolle jokaisena päivänä.

Kuvakaappaus portofranco.ee
Kuvakaappaus portofranco.ee

Ihan vielä ei pääse S-Bonusta tähän uuteen Prismaan noukkimaan, mutta reilun vuoden päästä kyllä. Sataman alue on seuraavan vuoden ajan melkoisessa myllerryksessä kun myös Norde Centrumin laajennus ja useampi muu rakennuskohde on toiminnassa. Kätevästi kaikkiin Tallinnassa oleviin rakennuskohteisiin ja suunnitelmiin voit tutustua sivustomme aikaisemmasta jutusta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti