maanantai 3. lokakuuta 2016

Callen lokakuun 2016 tarjoukset

Syyskuu vaihtui lokakuuksi ja niin vaihtuivat jälleen Callen tarjoukset. Tarjolla on jälleen mainiosti eri tuotteita erinomaisilla hinnoilla ja on joukossa myös vain ja ainoastaan Callen myymälästä saatavia tuotteita.

Lokakuun tuotteisiin voit tutustua klikkaamalla tämän tekstin alaosassa olevaa kuvaa tai napsauttamalla itsesi Callen kotisivuille tästä linkistä. Tarjolla on mm. vertailumme mukaan Tallinnan edullisin olutlaatikko, joka on siis Axel Beer (8,99€ + pantit 2,40€). Tarjouksessa on myös muita oluita erityisen halpaan hintaan, löytyy Ale Coqia, Sakua ja Alexander -olutta.Tarjolla on myös erinomaisia viinitarjouksia ja Suomen Alkon hintoihin verrattuna nämä ovat todella edullisia. Tarjouksessa ovat niin kolmen litran viinitonkat kuin muutama maistuva pullotavarakin. Väkevimmistä juomista löytyy myös tarjouksia, Jägermeister, Barska-vodka ja Gordons-gin.Tarjouksessa ovat myös A le Coqin lonkerot ja Hartwallin Nordic Ice -juoma.

Tilaa Calle uutiskirje

Ja jos et vielä ole Calle uutiskirjeen tilaaja, kannattaa tuo kirje tilata Callen kotisivuilta. Saat sähköpostiisi kuukausittain oheisen tarjouskatalogin ja muutaman tarjouksen jotka ovat tarjolla vain ja ainoastaan sähköpostiin tulevan uutiskirjeen tilaajille. Saadaksesi nuo tarjoukset tulee sinun tulostaa sähköpostiin tullut uutiskirje. Lokakuun tarjouksena ovat Valpantena Valpolicella Ripasso 75cl 13,5% ja Campari 100cl 21% erinomaiseen hintaan.

Käy tilaamassa oma uutiskirje täältä, sivujen vasemmasta laidasta kohdasta:
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti