keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Kilpailu - Voita 50 euron arvoinen lahjakortti Ravintola Mashaan

No nyt on taas kilpailua tarjolla. Moderneja venäläisiä herkkuruokia tarjoava Tallinnan Ravintola MASHA ja Tallinna Tutuksi -sivusto järjestävät kilpailun, jossa yksi onnekas voittaa 50 euron ravintolalahjakortin Ravintola MASHAan.

Kilpailu tapahtuu Facebookissa ja kilpailijoilla on saada arvontaan jopa kolme arpaa arvontaan, joka suoritetaan 1.11.2016. Ja mitä enemmän arpoja, sitä paremmat mahdollisuudet voittaa. Ja nyt kannattaa värvätä ne ystävät ja kaveritkin mukaan, sillä kyseessä on varsin herkullinen palkinto. Ja muistathan että varaamalla pöydän ravintolasta käyttämällä koodia Tallinna Tutuksi -etu, koko pöytäseurueelle on luvassa 4 cl Smirnoff vodkaa ruokailun yhteydessä! Lue lisää lokakuun edusta täältä.


Arvonnan voittajan tulee olla sekä Tallinna Tutuksi että MASHA Modern Russian Cuisine Facebook-sivujen tykkääjä. Mashan FB-sivujen kautta saat tietää mm. viikoittain voimassa olevista herkullisista lounaslistoista, joten tykkäämistä enemmän kuin suositellaan.

Näin osallistut kisaan ja arvontaan:


- KOMMENTOI Tallinna Tutuksi Facebook-sivulla löytyvään kisakysymykseen: Montako asiakaspaikkaa Ravintola Mashassa on yhteensä? Vinkkinä: Oikea vastaus löytyy Ravintola Mashan kotisivuilta, mutta ei välttämättä suomenkielisiltä... Oikeasta vastauksesta (kommentti) saat joka tapauksessa ensimmäisen arvan.

-TYKKÄÄ kisakysymyksen postauksesta, tästä saat toisen arvan.

-JAA kisapostaus kavereillesi Facebookissa kisapostauksen Jaa-nappulasta, tästä saat kolmannen arvan.

EHDOT: Voittajan tulee olla Tallinna Tutuksi JA MASHA - Modern Russian Cuisine Facebook-sivujen tykkääjä.

Palkintona on 50 euron lahjakortti Ravintola MASHAan. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailuaikaa on lokakuun 2016 loppuun ja arvonta suoritetaan 1.11.2016. Voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta. Facebook ei ole mukana kilpailussa tai arvonnassa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti