torstai 6. lokakuuta 2016

Kilpailu - palkintona kaksi päiväristeilyä Tallinnaan!

Toimitukseen on ilmestynyt muutamat laivalahjakortit ja laitetaan ne kisan myötä jakoon. Voit siis voittaa kaksi lahjakorttia Tallinnan-risteilylle, jääköön tässä vaiheessa laivayhtiö mainitsematta. TallinkSilja, Viking Line tai EckeröLine, siinä vaihtoehdot palkintolahjakorteille.

Kisaan on helppo osallistua. Mikä tuote on kyseessä allaolevassa kuvassa? Tuote löytyy Calle.ee verkkokaupasta, kuvaa on luonnollisesti manipuloitu jottei vastaus olisi niin helppo. Kisaan voit osallistua Facebookissa kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään mikä tuote on kyseessä. Jos et omaa FB-tiliä, voit laittaa meille meiliä oikean vastauksen kera osoitteeseen tallinnatutuksi (at) gmail.com

Ehtona palkinnon voittamiseen on se, että "Tykkäät" Tallinna Tutuksi Facebook-sivuista ja olet kommentoinut oikean vastauksen. Kuvaa ja kisaa saa toki jakaa kavereille, mutta pakollista se ei suinkaan ole.

Etsi oikea tuote ja laita vastausta tulemaan. Calle.ee verkkokauppaan pääset tästä. Palkinto arvotaan 9.10.2016 ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse tai FB-viestin välityksellä. Onnea kisaan!

calle, kilpailu, viini, tallinnatutuksi

1 kommentti :