sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Limusiinikyydit Tallinnassa - varaa erikoishinnalla!

Pikkujoulukausi alkamassa ja porukka tai pariskunta kyytiä vailla Tallinnassa? No ihan ehdottomasti mukavin ja ylellisin vaihtoehto on limusiini. Ja ihan kuten muissakin palveluissa, ei Tallinnassa tarvitse maksaa itseään kipeäksi kuten Suomen puolella. Yllätä kaverisi tai puolisosi ja tilaa limusiini hakemaan teidät satamasta tai nauti illallisen aperitiivit hieman paremmalla autonpenkillä kuplajuomaa nauttien!


Tallinna Tutuksi -sivuston ja Luxlimun tarjouksessa voit saada tunnin limusiiniajelun todella edullisesti, vain 50 euroa / ensimmäinen tunti. Ja mikäli haluat auton käyttöösi pidemmäksi ajaksi, aina kannattaa kysyä tarjousta. Suosittelemme kuitenkin varaamaan auton hyvissä ajois ennen omaa matkaasi, sillä varsinkin pikkujouluviikonloput ovat erittäin suosittuja. Yhteystiedot löydät suoraan täältä sivulta.

Nauti porukalla, kahdestaan tai vaikka yksin


Mikä parasta, yksi limusiini kuljettaa jopa kahdeksaa matkustajaa ja jos kyseessä on isompi porukka, otetaan avuksi lisää limusiineja. Toki voitte ajella limusiinilla romanttisesti kahdestaan tai vaikkapa ihan yksin. Mikäli haluatte, kuljettaja kiertää kanssanne Tallinnan parhaita reittejä ja voitte käydä vaikkapa Piritassa nappaamassa upeita kuvia. Mikä olisi mukavampi tapa hieman katsella kaupunkia? Limusiini vie teidät mihin haluatte tai voitte antaa kuskille vapaat kädet näyttää kauneinta Tallinnaa.

Haluatteko kyydityksen satamasta hotelliin tai päinvastoin? Oletteko kyllästyneet ruuhkaisiin paikallisliikenteen välineisiin tai arveluttaako paikallistaksin hintataso? Onko mielessä vaikkapa muutaman tunnin ostosreissu Tallinnaan jossa haluatte siirtymien välillä nauttia vaikkapa hieman kuohuviiniä? No tähän on tietenkin erinomainen ratkaisu ja se on tietenkin limusiini.

50 euron tuntihinta sisältää siis kuljettajan ja auton tunniksi ja mikäli haluatte auton pidemmäksi aikaa tai muuta erikoisohjelmaa, aina kannattaa kysyä tarjousta. Suomessahan sama maksaa satasia, joten nyt on luksusta tarjolla edullisesti. Luxlimun sivuilta löytyy myös erilaisia valmiita paketteja joista voitte omanne valita tai pohjan josta muokkaatte oman retkenne juuri sellaiseksi jollaisen haluatte. Ota yhteyttä ja sovi oma yllätys! Muista mainita varatessa "Tallinna Tutuksi" tarjous niin saat ensimmäisen tunnin 50 eurolla.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti