keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Quips - kaupunkiarvostelu on täällä!

Monille ainakin ehkä vielä tuntematon sivusto, Quips.com, on saanut valmiiksi Tallinnan osion ja parhaillaan rakennetaan Helsingin vastaavaa kovaa kyytiä. Mikä ihmeen Quips?

quips, quips Tallinna, Tallinnan quips, Quips arvostelut
Kuvakaappaus sivustosta Quips.com

Quips tarkoittaa vapaasti suomennettuna jotakuinkin nokkelia tai taitavia kommentteja ja kun tämä yhdistetään kaupunkiin, niin luonnollisesti kyseessä on kaupungin eri palveluiden ja paikkojen arvostelusivusto.

Sivusto kehittyy koko ajan, mutta nyt jo on saatavilla todella kattavasti arvosteluja erilaisista asioista ja tekemisistä, ruokapaikoista ja vaikkapa autokorjaamoista Tallinnassa. Käy ihmeessä tutustumassa tähän englanninkieliseen palveluun, eiköhän me kaikki edes jonkin verran kieltä ymmärretä että saadaan selville parhaat paikat missä Tallinnassa tulisi vierailla. Pieni varoituksen sana on kuitenkin paikallaan kaikille Tallinnan ystäville, sillä tähän sivustoon jää ihan koukkuun!


quips, quips Tallinna, Tallinnan quips, Quips arvostelut
Kuvakaappaus sivustosta Quips.com

Sivuston kautta voi tutustua eri kategorioihin, joita on useita kymmeniä. Ja totta kai jokainen voi lisätä omat kommenttinsa jo sivustolla oleviin esittelyihin tai sitten aivan uusiin asioihin joita sivustolla ei vielä toistaiseksi ole. Mainio palvelu, ainoa miinuspuoli on ehkä sivuston ja kommenttien englanninkielisyys, mutta samalla yksi yhteinen kieli yhdistää tälle sivustolle eri maiden kansalaisuudet ja kaupungissa vierailevien mielipiteet eri paikoista.

Jokainen on varmasti lukenut matkakohteensa eri asioiden arvosteluita Tripadvisorista, tässä hieman samanlainen palvelu uusissa kansissa ja hieman pienemmässä ja toimivammassa konseptissa, vaikka ei Tripadvisorissakaan mitään isompaa vikaa ole... Ja ihan mukava saada aiheista paikallisten ja turistien tuoreita kommentteja.
 
quips, quips Tallinna, Tallinnan quips, Quips arvostelut
Kuvakaappaus sivustosta Quips.com

Osallistu Helsinki -sivuston kehitykseen, saat leffalippuja!

Quips laajenee seuraavaksi Helsinkiin ja sivuston rakentaminen ja arvosteluiden tai kommenttien kerääminen on jo aloitettu. Porkkanana rajoitetun ajan on käyttäjille tarjous, josta 10 kommentista saa Finnkinon leffateatteriin leffalipun. Ja kyllä, leffalippujen määrää ei ole ainakaan toistaiseksi rajoitettu, joten 100 kommenttia / arvostelua Quips.com Helsinki osastoon tuo 10 lippua leffaan. Eipä näin hyvin ole taidettu pitkään aikaan kommenteista "maksaa"...

quips, quips Tallinna, Tallinnan quips, Quips arvostelut
Kuvakaappaus sivustosta Quips.com

Helsinki-osastoon pääset tästä linkistä. Ja sitten vain kirjoittelemaan arvosteluita ja kommentteja ja sen jälkeen nauttimaan uusimmista elokuvista Finnkinon teattereihin. Rekisteröidy käyttäjäksi Facebooki-tililläsi tai antamalla nimesi ja sähköpostiosoitetteesi. Jäsenille on luvassa kaikkea kivaa, kuten voit tästä allaolevasta kuvasta lukea. Pistä myös seurantaan sivuston Facebook-sivu, Twitter-tili  ja Instagram -sivut niin pysyt kärryillä asioista...

Kuvakaappaus sivustosta Quips.com
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti