maanantai 14. maaliskuuta 2016

Silja Europa palasi Itämerelle!

TallinkSiljan Silja Europa palasi monien laivafanien iloksi ja onneksi Itämerelle. 13.3.2016 reittiliikenteen tai oikeastaan päiväristeilyliikenteen Tallinnan ja Helsingin välillä aloittanut Silja Europa on kokenut sisätiloissaan ison remontin, joten jos olet joskus laivalla vieraillut, kannattaa ehkäpä varata uusi reissu ja käydä tutustumassa kyseiseen alukseen uudelleen. Alkuun Silja Europa tulee tekemään ns. pitkiä päiväristeilyitä Helsingistä Tallinnaan, mutta myöhemmin se myös paikkaa Baltic Queen -risteilyalusta joka tekee 22-tunnin risteilyjä. Laivalla on luvassa varsin mukavaa viihdettä laidasta laitaan (laivalla kun ollaan) ja aluksen Viihdekalenteriin pääset tutustumaan TallinkSiljan sivuilta.

Tallink, Silja Europa, tallinna päiväristeily, Valkeat Laivat
Silja Europa teki paluun Itämerelle 13.3.2016.
Alus on luonnollisesti koko ajan myynnissä ja aluksen tulevaisuus on vielä epäselvä. Tällä hetkellä aluksen aikataulut ja varausmahdollisuudet ovat ainoastaan toukokuun loppuun saakka, joten esimerkiksi kesäkuun aikatauluista tai reiteistä ei ole vielä tietoa. Olisikohan tässä paikka järjestää säännöllisiä reissuja Helsingin ja Visbyn välille tai vaikkapa viedä turisteja Helsingistä tai Turusta suoraan Pärnuun? Vai olisiko sittenkin TallinkSiljan aika laajentaa omaa risteilytarjontaa Pietariin?


Laivafaneista moni oli varannut paikan jo Silja Europan ensimatkalle paluun jälkeen ja tuo aluksen uudelleen liikenteeseen tulo tapahtui sunnuntaina 13.3. Moni tämän sivuston lukija jo tietääkin että paras sivusto TallinkSiljan valkoisten laivojen seurantaan on Valkeat Laivat - sivusto ja sen yhteydessä oleva Merellä - blogi. Mikäli haluat tuoretta tietoa ja upeita kuvia näiltä aluksilta, niin pistä sivusto, blogi ja Valkeat Laivat -facebook sivusto. Tallinna tutuksi -sivusto suosittelee isosti!Valkeat Laivat -sivuston ylläpitäjä oli mukana ensimmäisellä reissulla ja matkaraportin ja upeat kuvat uudistuneelta alukselta löydät tästä linkistä: Valkeat Laivat Merellä-blogi Silja Europalla 13.3. Iso kasa kuvia eikä kommelluksiltakaan vältytty! Tarkkaile myös sivustoa lähipäivinä, sillä Valkeat Laivat on merellä myös tänään 14.3. ja milläpä muullakaan laivalla kuin Silja Europalla...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti