keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Livikon upea myymäläkatalogi - lue tästä!

Tallinnan viinakaupat panostavat nyt todella paljon asiakaspalvelun toimivuuteen ja ylipäänsä asiakkaiden palvelemiseen. Liviko on viime vuosina nostanut todella mainiosti profiiliaan ja tämä kauppa kuuluu myös niiden kauppojen joukkoon jota voi tosissaan suositella Tallinnaan matkaavalle.

Livikon ennakkotilauspalvelu toimii kuin se kuuluisa junan vessa, eli nettisivut ovat selkeät ja tilaaminen on helppoa. Toki aina on parantamisen varaa, mutta tilauksen tekeminen on helppoa ja luotettavaa. Ja tilauksen jälkeen tavarat odottavat noutoa varten juuri siellä missä pitääkin.

Klikkaa kuvaa ja lue katalogi!
Yksi upeimmista asioista mitä Liviko tarjoaa kattavan valikoiman lisäksi ovat tietenkin kilpailukykyiset hinnat. Ei ole olemassa kuitenkaan kauppaa joka olisi jokaisessa tuotteessa se halvin ja joskus hintaero Suomen Alkon hintoihin on aika vähäinen. Mutta vain joskus.

Kattavan katsauksen Livikon lippulaivatuotteisiin saa katsastamalla Livikon upean myymäläkatalogin. Jos satut vierailemaan Livikon liikkeissä Tallinnassa, nappaa tämä vaikkapa paluumatkaa varten luettavaksi. Kyllä, siellä on myös suomenkielistä tekstiä. No jos ei nyt ihan heti ole asiaa Tallinnaan, niin toki tätä katalogia pääsee lukemaan myös netin kautta. Klikkaa katalogin kansilehteä ja pääset selaamaan Tallinnan laadukkainta tuotekatalogia. 68-sivun katalogi sisältää mielenkiintoista tuotetietoa ja tietenkin Tallinnan parhaimpia tarjouksia. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti