tiistai 1. maaliskuuta 2016

TallinkSilja Car Shopping listat 1.3.-30.4.2016

Yksi tehokkaimmista ja joissain tapauksissa edullisimmista ja nopeimmista tavoista tilata alkoholit ennakkoon on Tallink Siljan ennakkotilauspalvelu. Jotta ei sekoiteta tätä Pre Order -palveluun, niin selitetään hieman. Tämä on siis palvelu, jonka asiakas voi hyödyntää matkan aikana ja Shuttle Car Shopping -palvelu toimii nimenomaan niin että varataan Shuttle-risteily, jossa meno ja paluu on samalla laivalla, auton kanssa. Auton kanssa ajetaan maihin, mutta pysytään koko ajan sataman alueella. Tehokasta, nopeaa ja joissain kohti edullisinta.

Meidän mielestämme Tallinnan matkailu on toki muutakin kuin juomien hakua, mutta jos aikaa ei ole paljon ja haluaa itse hakea juomat Tallinnasta. Tässä on yksi hyvä vaihtoehto. TallinkSiljan palvelu toki toimii myös Helsingistä Tukholmaan ja Turusta Tukholmaan, joten mikäli olet näillä linjoilla reissaamassa, tutustu ihmeessä palveluun. Juomat saat tilattua kuitenkin myös suoraan kotiisi, linkit näihin palveluihin löydät varmasti tältä sivustolta.

Laajin lista on luonnollisesti Shuttle Car Shoppingilla, jossa on jo neljättä sivua isompia pakkauksia juomaa. Hintoja vertaillessa kannattaa myös huomata että Shuttle Car Shoppingissa 500 euron ostoksista saa 40 euron alennuksen ja Baltic Queen Car Shoppingissa 400 euron ostoksista 30 euron alennuksen.TallinkSilja Shuttle Car Shopping -lista 
(voimassa 1.3.-30.4.2016) 
Shuttle Car Shopping varausohjeet ja info löytyy täältä. 


TallinkSilja Baltic Queen & Silja Europa Car Shopping -lista 
(voimassa 1.3.-30.4.2016) 
22h risteilyn ohjeet ja opastus löytyy täältä


Helsinki-Tukholma reitin Silja Serenade ja Symphony ennakkotilauslista (voimassa 1.3.-30.4.2016) 
Silja Car shoppingista voit lukea lisää tästä

Turku-Tukholma reitin:Galaxy ja Baltic Princess 
ennakkotilauslista (voimassa 1.3.-30.4.2016)
Lue lisää Galaxy ja Baltic Princess ennakkotilauksesta täällä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti