keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Silja Europa Olympiaterminaaliin - sittenkin!

TallinkSiljan soutaminen ja huopaaminen Silja Europan lähtöpaikan kanssa on nyt saanut jälleen uuden käänteen. Sivuston saamien tietojen mukaan enemmänkin on ollut kyse Helsingin kaupungin hangoittelusta, mutta eipä sillä väliä kuka tässä on jarrutellut, tilanne on nyt tämä ja jatko tulee näyttämään miten hyvä ratkaisu tämä on. Kuulostaa kyllä hyvältä, ihan kuin se alkuperäinen suunnitelma!

TallinkSiljan julkaiseman tiedoitteen mukaan Silja Europa aloittaa liikenteen nimenomaan Olympiaterminaalista 23.4. tehden päiväristeilyitä. Tällä hetkellä Silja Europa paikkaa 22 tunnin risteilyjä tekevää Baltic Queenia, joka on telakalla määräaikaishuollossa.

Silja Europalla Visbyyn kesällä? No tottakai!

23.4. alkaen Silja Europa tulee lähtemään kello 8:00 Olympiaterminaalista kohti Tallinnaa ja saapuminen Tallinnaan tapahtuu kello 11:30. Paluu puolestaan on 17:30 ja takaisin Helsingissä Olympiaterminaalissa laiva on 21:00.

Samalla TallinkSilja ilmoitti että Silja Europa tulee tekemään kuusi erikoisristeilyä Visbyyn. Aina sunnuntaisin tehtävät risteilyt toteutetaan 19.6., 3.7., 17.7., 24.7., 31.7., ja 7.8. Tämä tietää myös sitä, että Silja Europa jatkaa reitillä ja Itämerellä ainakin nyt koko kesän ajan ja laivafanit ottavat varmasti tämän tiedon vastaan erittäin mielellään...

Lisää voit lukea aiheesta TallinkSiljan lehdistötiedotteesta jonka puolestaan löydät tästä linkistä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti