keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Tallinnassa tapahtuu - katso tapahtumat!

Tallinnassa todellakin tapahtuu koko ajan ja meiltäkin kysytään vinkkejä mitä siellä Tallinnassa voisi oikeastaan kokea ja nähdä. No sille taitaa olla vain mielikuvitus rajana, mutta Visit Tallinn -sivujen kautta pääsee katsastamaan varsin mukavasti tulevia Tallinnan tapahtumia. Joihinkin tapahtumiin riittää päiväristeily, joidenkin tapahtumien näkemiseksi kannattaa varata hotellimatka Tallinnaan. Ja joidenkin tapahtumien kohdalla voi suositella jopa pidempiaikaista viipymistä Tallinnassa.

visit tallinn, tallinna tapahtumat, tapahtumat tallinnassa

Visit Tallinn -sivuille pääset tästä linkistä (linkki suoraan Tapahtumat sivuille). Vaikka kyseessä olisi kokenut Tallinnan kävijä, Tallinna tutuksi -sivusto suosittele myös tutustumista Tallinn Cardiin jolla saa ilmaisen joukkoliikenteen lisäksi paljon etuja ja ilmaisia sisäänpääsyjä Tallinnan eri museoihin ja aktiviteetteihin.

tallinn card, tallinna kortti

Myös Visit Estonia -sivusto tarjoaa paljon tietoa Tallinnaan ja Viroon matkaaville erilaisita tapahtumista. Lyhyt Oppimäärä Tallinna -sivusto tarjoaa myös tuttuun tapaan kattavasti infoa ainakin isoimmista tapahtumista lahjomattomaan tyyliinsä. Suurin osa tapahtumien lipuista myydään Piletlevin sivujen kautta. Mm. Estonia Teaterin lippuja saat Ticketmasterin sivujen kautta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti