torstai 24. maaliskuuta 2016

Callen tarjous - valitse kolme viinitonkkaa - hinta yhteensä 26,99 euroa!

Norde Centrumissa sijaitseva, melkeinpä kaikille suomalaisturisteille tuttu Calle -viinakauppa on tullut ryminällä markkinoille. Aikaisemman Winestoren paikalle tullut Calle on pärjännyt Tallinna tutuksi -sivuston juomahintojen vertailuissa kohtuullisesti ja kuten tiedämme, hintakilpailu Tallinnassa on todella kovaa. 

Calle - viinakaupan etuna on mainio sijainti aivan D-terminaalin vieressä, samassa Norde Centrum ostoskeskuksessa kuin Rimi ja monet muut kaupat. Eikä Viking Linen ja Eckerölinen käyttämästä A-terminaalistakaan tänne ole pitkä matka kävellen tai autolla. Calle.ee sivustolta löytyy runsas määrä erilaisia tuotteita ja kauppa julkaisee myös erikoistarjouksia, jotka löytyvät luonnollisesti Callen kotisivuilta. 

Edullisten hanaviinien ystäville mainio tarjous tulee tässä:

Voit ostaa kolme kappaletta kolmen litran viinitonkkia kahdeksan eri viinitonkan valikoimasta yhteishintaan 26,99 euroa. Monet Alkosta juomaa ostaneet tietävät että tuo summa on melko normaali hinta yhdelle pakkaukselle, joten kyllähän tämä tarjous on huippuedullinen.

Kahdeksan valittavissa olevan viinin joukkoon kuuluvat etelä-afrikkalaiset South Cape Wines (punainen, valkoinen ja rosé), chileläinen Chilandia Classic Red (punainen) ja espanjalainen Torero Wines (valkoinen, rose ja syrah-tempranillo ja syrah-merlot). Yksittäin ostettuna kolmen litran viinitonkan hinta on 9,99 euroa.


Lisää ajankohtaisia tarjouksia löydät Callen Erikoistarjoukset -osiosta ja tietenkin myös Callen kotisivujen kautta. Ja vielä ehdit vaikkapa tilaamaan Calle.ee uutiskirjeen ja osallistumaan neljän Galaxy Tab -laitteen arvontaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti