keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Weinwelt Langefeld viinikaupasta luomu- ja biodynaamiset viinit Tallinnaan tai kotiovelle!


Monet lukijamme haikailevat viinien tilaamista netistä. Ihan perustavaraa saa jo monesta paikasta, mutta erilaisten luomu- ja biodynaamisten viinien saatavuun on ollut vähän niin ja näin. Luomu- ja biodynaamisesti viljeltyjen suosio on kuitenkin koko ajan kasvussa. Ja vastoin varsin yleistä kuvitelmaa, vaikka kyseessä on todella laadukkaat tuotteet, ei näiden ostaminen oikeasti ole kallista. varsinkin kun viinit voi tilata Tallinnaan!

Weinwelt Langefeld -niminen viinimaailma tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tilata luomutuotteita kaikkialta maailmasta ja hinnoilla jotka sopivat jokaisen kukkarolle. Selkeiden nettisivujen kautta jokainen löytää upeita tuotteita aina hanaviineistä Magnum -shampanjaan - ja kaikki nämä tuotteet ovat luomua - luonnollisesti! Tarjolla on yksittäisiä pulloja ja mainioita kokoelmia vajaan 1000 tuotteen verran!

Weinwelt Langefeldin Italiapaketti. Tutustu tästä.
Viinien lisäksi valikoimaan kuuluu myös erittäin korkealaatuisia kylmäpuristettuja neitsytoliiviöljyjä.

Erilaisia viinikauppoja on tietenkin netti pullollaan, mutta tämän verkkokaupan ehdoton valtti on nimenomaan luomu- ja biodynaamiset viinit. Sen lisäksi sillä on vielä toinen, todella iso valtti hihassaan. Ja tästä pääsevät kaikki viinien tilaajat ja Tallinnassa vierailevat nauttimaan.

Tilaa juomat edullisemmin Tallinnaan!

Weinwelt Langefeld tarjoaa suomalaisille asiakkaille mahdollisuuden tilata juomat suoraan kotiin ja tuolloin hinnoissa ovat valmisteverot ja Suomen 24% arvonlisävero. Homma toimii niin kuin pitääkin. Paras juttu tulee tässä. Sivujen kautta on myös mahdollisuus tilata viinit Tallinnaan tai noutaa ne vaikkapa Saksasta. Ja tuolloin valmisteveroja ei peritä ja tämä näkyy luonnollisesti hinnoissa.

Tilaaminen on todella helppoa ja tavaroiden noutaminen Tallinnassa on myös vaivatonta. Kun tilaat 1-12 laatikkoa, tilaamasi tuotteet toimitetaan UPS-kuljetusyhtiön toimistolle, 13 laatikkoa ja yli menevät lastit toimitetaan puolestaan DB Schenkerin terminaaliin. Kumpikin sijaitsee 10 minuutin automatkan päästä Tallinnan satamasta Tallinnan lentokentän ja Ülemisten ostoskeskuksen liepeillä, joten tässä on yksi tapa hankkia laatuviinejä Euroopasta suoraan Tallinnaan. Tai kotiovelle. Mikäli olet muutenkin menossa autolla Tallinnaan, mikset tilaisi upeita viinejä edullisemmin reitin varrelle? Fiksua.

UPS:n ja DB Schenkerin noutopaikat sijaitsevat lähellä Tallinnan lentokenttää ja Ülemisteä.
Pieni varoituksen sana lienee tässä vaiheessa paikallaan, hintojen vertailu Suomeen toimitettavien hintojen ja Tallinnaan toimitettavien hintojen välillä aiheuttaa lievää addiktiota... Sivuilla on myös esitelty luomuviinitilat joilta verkkokaupassa myytävät tuotteet tulevat. Ja jos olet joskus halunnut lähteä viinimatkalle upeisiin maisemiin ympäri maailmaa, sekin onnistuu Weinwelt Langefeldin kautta. Eikä tässä vielä kaikki, sillä Luomuviinien maailmassa -blogi tarjoaa paljon luettavaa kaikille viinin ystäville.

Tutustu verkkokaupan valikoimaan

Suomen rajojen ulkopuolelle toimitettavien tuotteiden hinnat löydät tästä osoitteesta:
www.weinwelt-langefeld.de

Näillä hinnoilla voit tilata tuotteita kotiovellesi (sis. valmisteverot ja alv)
www.weinwelt-langefeld.com

Lue lisää viinikaupan sivustolta ja tilaa omat viinit kotiin tai Tallinnaan! Melkein 1000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi. Tutustu myös sivuston kattavaan "Hyvä tietää" osioon, sieltä löydät kaiken tarvittavan tiedon. Verkkokaupalla on myös suomenkielinen asiakaspalvelu, joten asiat hoituvat helposti.

Tallinna tutuksi -sivusto suosittelee!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti