perjantai 26. elokuuta 2016

Eckerölinen syysbuffet tuo veden kielelle

Eckerölinen Buffet on monesti arvostettu Tallinnaan matkaavien laivojen parhaaksi. Kilpailu on kovaa Viking Linen ja Tallinkin kanssa, mutta monella parhaat kokemukset ovat juurikin Buffet Eckerön -ruuista. 18.8 - 28.9. välisenä aikana M/S Finlandialla maistellaan alkusyksyn sesongin herkkuja ja teemapöydän ruokia pääsee maistelemaan laivalla alkaen hintaan 22 euroa per henkilö (ostettuna etukäteen).



Pienenä varoituksen sanana täytyy todeta että nälkähän tässä tulee näitä ruokalistoja lueskellessa ja "maistuis varmaan sullekin". Alkuruuissa tarjolla on monipuolisesti kala, liha ja kasvisvaihtoehtoja ja lämpimissä ruuissa riittää erinomaisia herkkuja. Jälkiruokatarjonta on myös listan mukaan oikein monipuolista ja maistuvaa. Tässä Eckerölinen sivuilta napattu suomenkielinen menu, joka on nimeltään MERELTÄ KAUPUNKIIN:


Buffet toimii erinomaisesti vaikkapa Miniristeilyllä Tallinnaan tai vaikkapa hotellimatkan alkajaiseksi tai päättäjäiseksi. Miniristeilyn saa Eckerölinen sivuilta 12 eurolla ja päiväristeilynkin saa alle 20 eurolla. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja paikka Buffet Eckeröön Eckerölinen sivuilta!



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti