maanantai 8. elokuuta 2016

Nälkä Tallinnassa - Wolt auttaa!

Moni Helsingissä, Tampereella tai Turussa asuva tai vieraileva on varmasti jo tutustunut älylaitteen sovellukseen nimeltä Wolt. Myös pienimmillä paikkakunnilla on mahdollisuus tilata Woltin avulla, mutta palvelu on toimittajilta varsin rajoittunut. Mutta kannattaa tsekata mitä on tarjolla!


Woltin avulla voi saada oman lemmikkiannoksensa tietyistä ravintoloista kotiin nopeasti älypuhelinta käyttämällä. Suomessa kyseisen palvelun piiriin kuuluvat mm. Subway, Dennis, Pizza Hut, Soup, Manala, Hanko Sushi, NYC Burger, Kotipizza, Namaskaar Express ja monet muut. Suomen suurimmissa kaupungeissa toimivaan sovellukseen voit tutustua netissä tästä linkistä. Sovellus toimii varsin mainiosti myös Tukholmassa! Sovelluksella voit siis tilata ja maksaa oman tilauksesi.

Wolt myös Tallinnassa!

Nyt kaikkien Tallinnassa vierailevien iloksi tämä sovellus on rantautunut nyt Tallinnaan! Woltin vironkielisten sivujen kautta applikaation saa ladattua omalle Android tai iOS puhelimille. Tuote löytyy myös suoraan Google Play ja Apple iTunes -kaupoista. Latauksen jälkeen tehdään oma tili omien Facebook-tilin tai sähköpostin avulla. Tämän jälkeen vahvistuskoodin avulla varmistetaan käyttäjä ja tili oikeiksi.

Toistaiseksi sovellus ja toimituspalvelu toimii seuraavien ravintoloiden kanssa, mutta kannatta katsastaa ajan tasalla oleva lista Woltin sivuilta tai sovelluksesta:

Köleri 2, Ozo Sushi, Chedi, Bocca, Dereku Burger, Wingstopp, Boheem Pizzeria, Chakra, Kadriorg, Kaks Kokka, Al Mero Pizza, Konteiner, Restaurant Villa Thai, Wrap’n’Roll, Mack Bar-B-Que, Nop, Hotokas, Wok to Walk, Burger Box, Tokumaru Ramen & Sushi, Tsuh-Tsuh, Gelato Ladies, Boheem Kohvik, Papa Joe ja Toits

Joten jos olet vaikkapa hotellissa Tallinnan keskustassa, ravintolavaraus on tekemättä niin ei muuta kuin tilaamaan ruokaa. Nappaa vaikka herkulliset ribsit Mack Bar-B-Que ravintolasta ja tilaa jälkkäriksi jäätelöä Gelato Ladiesin ravintolasta. Maistuis varmaan sullekin?

Palvelu on toistaisesi toiminnassa seuraavissa Tallinnan kaupungiosissa, mutta tullee laajenemaan pian. Kesklinn, Kalamaja, Põhja-Tallinn, Kristiine, Tondi, Kadriorg, Majaka ja Ülemiste.

Helsingissä ruoka on valmis ja perillä keskimäärin 15-35 minuutissa ja kotiinkuljetuksen hinta on useimmiten 3,9 euroa. Tilaaja näkee kartalta missä tilaajan tilaama ruoka-annos kulkee. Kätevää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti