torstai 18. elokuuta 2016

Tarjoushinnoilla Tallinnaan edullisesti!


Koulutyön jälleen alettua laivayhtiöt täyttävät laivojaan edullisilla tarjouksilla. Kaikilla kolmella laivayhtiöllä päiväristeilylle pääsee edullisimmaan reilusti alle parilla kympillä. Hotellimatkasta ei tarvitse maksaa montaa kymppiä enemmän, joten mikäli hotellimatka tai päiväristeily Tallinnaan kiinnostaa, niin nyt on tarjolla edullisia matkoja.

Laivamatkoja kannattaa etsiä tietenkin laivayhtiöiden sivuilta, mutta isoimmat ja vähän pienemmät matkatoimistot tarjoavat usein jopa alkuperäistä hintaa edullisempia matkoja. Ikaalisten matkatoimiston Matkapoikien ja Matkavekan reissutarjonta kannattaa aina ennen reissua tsekata läpi. Mainiosti tarjousmatkoja voi löytää Rantapallon hakutoiminnon kautta.

Viking Clubilaisille päiväristeilyjä Tallinnaan myydään tällä hetkellä edullisimmillaan 12 eurolla. Tallinkin päiväristeilylle pääsee tällä hetkellä alimmillaan 16 eurolla ja Merimarkkinoilta voi löytää syksylle edukkaan reissun. Merimarkkinat käynnissä aina elokuun loppuun saakka. Eckeröline tarjoaa myös päiväristeilyjä alle 20 euron ja Miniristeilylle pääsee 12 eurolla. Kannattaa myös aktiivisesti seurata mainoksia ja laivayhtiöiden vironkielisiä sivuja, sieltä voi löytyä varsin mainioita tarjouksia. Tallinkin vironkielisillä sivuilla usein hyviä tarjouksia Tallinnasta Tukholmaan ja Viking Linen vironkielisiltä sivuilta voi varata myös vaikkapa reittimatkoja Helsingistä - Tallinnaan ja takaisin.

Matkustajaliikenne Tallinnaan tulee kasvamaan tänäkin vuonna ja näillä hinnoilla tuo ei ole mikään ihme. Tähän vielä lisäksi edulliset hotellimatkat Tallinnaan...

Club One pisteitä matkatoimistojen kautta varatuista TallinkSiljan matkoista


Vakiokysymys joka tälläkin viikolla on sähköpostitse tullut meille on se, että saako niitä TallinkSiljan Club One pisteitä matkatoimistojen kautta varatuista reissuista. Vastaus kysymykseen on että saa, mutta monelle tulee yllätyksenä se, että niitä pisteitä ei tule ihan saman tahtiin kuin suoraan Tallinkin kautta varattaessa.

Toki tuo taulukko löytyy TallinkSiljan Club Onen sivuilta, mutta koska se on siellä vähän piilossa, niin laitetaan se nyt tähän. Risteilypisteet saadaan kun kerrotaan reittimatka kahdella ja pitää myös muistaa että pisteet kertyvät varauskohtaisesti, ei matkustajamäärän mukaan. Tästä voikin jokainen sitten laskea paljonko sitä erotusta oikein tulee...

club one matkatoimisto, club one pistetaulukko, tallinksiljan matkoista pisteitä
Kuvakaappaus TallinkSiljan sivuilta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti