keskiviikko 17. elokuuta 2016

Laivayhtiöiden tulevat poikkeusaikataulut!

Aluksia pitää aina silloin tällöin huoltaa. Tässä tiedossa olevat tulevat telakoinnit. Silja Europan kohtalo on edelleen avoin vahvoista huhuista huolimatta, mutta eiköhän sieltä pian saada virallista tietoa aiheesta. Eckerölinen M/S Finlandia on poissa liikenteestä heti syyskuun alkupuolella ja ensi vuoden alussa Viking XPRS saa tuuraajan Rosellasta. Vuosi 2017 tuo myös uuden M/S Megastar aluksen Helsinki - Tallinna reitille. Tarkkaa tietoa aloituspäivämäärästä ei vielä ole.

TallinkSilja
Telakointi 29.8.2016 M/S Silja Europa
TallinkSilja ei ole vielä ilmoittanut mihin linjalle Silja Europa tulee menemään telakoinnin jälkeen. Monenlaisia huhuja on liikkeella. Silja Europa myydään? Silja Europa Turun linjalle? Silja Europa Pietariin? Laivan telakoinnin päättyminen ei ole vielä tiedossa. Alunperin aluksen piti tehdä päiväristeilyjä elokuun loppuun saakka.

Yksi mahdollisuus on laittaa Silja Europa Tallinnan reittiliikenteeseen ja lähettää myyty M/S Superstar -alus aikaisemmin matkaan Välimerelle, johon alus on jo myyty. Alunperin siirron pitäisi tapahtua vasta vuoden 2017 alussa.
Palaako Silja Europa Tallinnan reittiliikenteeseen?
Eckeröline
Telakointi 5.-15.9.2016 M/S Finlandia
M/s Finlandia on poissa liikenteestä 5.-15.9.2016 teknisen huoltotyön takia. Ensimmäinen lähtö telakoinnin jälkeen on 16.9. klo 8.30 Helsingistä Tallinnaan.

Viking Line
Telakointi 16.–30.1.2017, M/S Viking XPRS 
M/S Viking XPRS jää pois liikenteestä maanantaina 16.1.2017 ja palaa liikenteeseen maanantaina 30.1.2017  M/S Rosella korvaa M/S Viking XPRS:in Helsinki–Tallinna-reitillä telakoinnin aikana.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti