torstai 11. elokuuta 2016

Vodka hintavertailu Tallinna ja Tallinnanlaivat 2016

Toivepäivityksenä ja hieman muokattuna Vodka hintavertailu Tallinna ja Tallinnanlaivat 2016! Tsekkaa missä kaupoissa viilataan "votkaturistia" linssiin ja mistä löydät suosikkituotteet edullisimmin. Melkoisia eroja kauppojen välillä, mutta yksi asia on ja pysyy. Tuotteet ovat edelleen Alkossa kalliimpia kuin Tallinnassa tai Tallinnanlaivoilla. Ja jo yhden keissin hinnan erolla tekee reippaasti yhden päiväristeilyn tai maksaa kotiinkuljetuksen.


Tällä kertaa suurin ero tuotteiden hintojen väliltä löytyy yllättävästä tuotteesta ja yllättävästä paikasta. Viru Valge 80% mäyräkoira maksaa Tallinkilla 122,90 euroa ja Viking Linellä samainen laatikko maksaa 169 euroa! No toki Viking Linen hinta on otettu yksittäishinnan perusteella, mutta... aika kallista tuon hinnaston mukaan.

Vertailun perusteella ei kannata ainakaan pullotuotteita ostaa supermarketeista, ei näillä hinnoilla auta vaikka kuinka saisi S-bonusta. Sadamamarket oli yllättävän edullinen paikka pullotuotteissa, niissä mitä sieltä oli saatavana. Calle ja Liviko omaavat molemmat ison valikoiman, samoin SuperAlko. Erityisen edullinen oli Livikon Saaremaa 10 x 50 cl 40% (119,90e), SuperAlko myi samaan aikaan settiä vajaat 30 euroa kalliimmalla... Hinnat vaihtelevat kuitenkin koko ajan, joten kannattaa olla tarkkana. Tämän vertailun avulla kuitenkin olet perillä mitä vodka maksaa... Kotiin kuljettavien Viron Viinan, Alcoexpressin ja Viinahuudon valikoimat ovat jo suuret eikä hinnatkaan ole kaukana sataman markettien hintatasosta, poikkeuksia lukuunottamatta.

Mäyräkoirien lisäksi otimme vertailuun myös muutamia suosituimpia tuotteita, ne löydät vertailun alaosasta. Isoja eroja täälläkin, sillä litran pullon hinnassa voi olla yli 10 euroa hinnan eroa. Vertailun toisella sivulla on kunkin tuotteen hinnanero edullisimpaan löytämäämme tuotteeseen.

Vodka hintavertailu Tallinna ja Tallinnanlaivat 2016 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti