keskiviikko 10. elokuuta 2016

TallinkSiljan Merimarkkinat - edullisia matkoja Tallinnaan ja TukholmaanTallinkSiljan Merimarkkinat ovat jälleen täällä. Tarjolla on edullisia matkoja niin Tukholmaan kuin Tallinnaan ja nyt kannattaa olla ripeä, sillä eihän näitä riitä kaikille. Kaikkia tarjouksia pääset katsastamaan TallinkSiljan sivuilta tai vaikkapa Ikaalisten Matkatoimiston kautta, jossa on tarjolla samat tarjoukset.

Tallinnaan mieliville on tarjolla Baltic Queenin 22h -risteilyjä alkaen 25 euroa per hytti, Päivä Tallinnassa reissuja alkaen 16 euroa per henkilö ja myös reittimatkoja on saatavilla edulliseen hintaan alkaen 20 euroa per henkilö tai auto per suunta. Myös päivä Tallinnassa risteilyt Silja Europalla ovat tarjouksessa, alkaen 12 euroa per henkilö.

Hotellilomalle aikoville on tarjota edullisia hotellimatkoja aina 30.11.2016 saakka. Tallinkin hotelleihin pääsee alkaen 49-65 euroa per henkilö, nythän kannattaa jo varata pikkujoulureissu jos sellaiselle aikoo Tallinnaan. Edullinen on myös matka jolla ensimmäinen yö yövytään laivassa ja toinen hotellissa, näille matkoille pääsee alkaen 54 euron hintaan.

Tsekkaa kaikki TallinkSiljan Merimarkkinatarjoukset ja varaa matka Tallinnaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti