maanantai 7. marraskuuta 2016

Eckerö Line uudet Preorder & Shopping sivut

Eckerö Line, vihdoinkin. Näin kai se täytyy todeta. Aiemmin TallinkSilja ja Viking Line olivat jo aika päivää sitten päivittäneet omat shoppailusivut kuluttajaystävälliseksi ja nyt saman tempun on siis tehnyt Eckerö Line. Hiljaa hyvä tulee, on tässäkin todettava. Sivut näyttävät entiseen verrattuna todella upeilta, eikä nämä sivut kalpene muiden laivayhtiöiden rinnalla ollenkaan, päinvastoin! Nyt Eckerö Line on myös tällä vuosikymmenellä verkko-ostosten osalta.

Osoitteesta https://preorder.eckeroline.fi löytyvät nyt niin ennakkotilausvalikoima, tarjoukset kuin kaikki Eckerö Marketin tuotteet. Samasta paikasta voi myös varata oman matkan. Löytyypä sivuilta myös Tullin ohjeelliset tuontimäärät alkoholeille ja paljon muuta.

eckerö line, preorder & shopping, ostokset, laivatarjoukset
Kuvakaappaus Eckerölinen sivuilta

Ainakin toistaiseksi Eckerölinen ennakkotilausvalikoima on aika ohkainen, mutta kyllähän näilläkin tuotteilla varmasti menekkiä on. Useamman pullon tai tuotteen pakkaukset ovat olleet menestys ainakin TallinkSiljan Pre-Orderissa, joten miksei myös Eckerö Linellä. Läpi kannattaa ennen reissua ja miksei myös reissun aikana käydä Eckerö Marketin mainiot tarjoukset, josko näistä löytyisi se oikea hinta oikealle tuotteelle. Kaikkien tuotteiden kohdalta löytyvät kaikki laivalla ja ennakkotilauspalvelussa myytävät tuotteet, joten nyt ei muuta kuin kahlaamaan uudenkarheita sivuja! Muista myös katsastaa Eckerön vinkit Jouluun 2016.

Eckerölinen uudistetuille shoppailusivuille pääset tästä: 

eckerö line, preorder & shopping, ostokset, laivatarjoukset
Kuvakaappaus Eckerölinen sivuilta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti