tiistai 15. marraskuuta 2016

TallinkSiljan Europa palaa liikenteeseen 12.12.2016 – iso remontti taas takana

TallinkSiljan M/S Silja Europaa on remontoitu ahkerasti viimeisten kuukausien ajan Tallinnan telakalla. Melkein kaikki hytit kokivat täydellisen remontin ja alus on pian valmis kuljettamaan ahkeraa risteilykansaa Helsingin ja Tallinnan välillä. Voit varata matkan jo nyt, risteilyt alkavat maanantaina 12.12.2016.

Silja Europan aikataulu 2016 - 2017 


Kuvahaun tulos haulle silja europaTallinkSiljan Europa palaa liikenteeseen 12.12.2016 ja ottaa Baltic Queenin paikan TallinkSiljan risteilykartasta. 22 –tunnin huviristeily on luvassa joka päivä kello 18:30 alkaen. Tallinnaan ja D-terminaaliin Europa saapuu kello 22:00 ja Tallinnasta kohti Helsinkiä alus lähtee kello 12:30. Perillä Helsingissä Länsiterminaalissa alus on jälleen kello 16:00. Ajallisesti kyseessä on siis 21,5 tunnin risteily, mutta todennäköisesti siellä laivaputkessa menee ainakin se 30 minuuttia. Risteilyn aikana laivasta pääsee pois Tallinnaan aamulla kello 8:00 alkaen ja alukseen on palattava 12:10 mennessä.

Europa aikataulu 22h risteilyllä

Helsinki 18:30 – Tallinna 22:00 
Risteilyvieraat Tallinna 8:00 – 12:10 
Tallinna 12:30 - Helsinki 16:00 

Uudet upeat hytit 


Silja Europan hytit C-luokan hyttejä lukuun ottamatta on uusittu. Executive Suitet, De Luxet, Family-luokan hytit, A-luokka ja B-luokka on kaikki uusittu ja kunnostettu entistä ehommiksi. Lisää hyteistä voit lukea TallinkSiljan sivuilta. Perheille on tarjolla mukavia Family-luokan hyttejä, jotka ovat tehty kahdesta hytistä joiden välillä on väliovi. Isommankin perheen aikuiset ja lapset mahtuvat siis samaan hyttikokonaisuutteen.

Uudistettu De Luxe hytti, kuva (c) TallinkSilja

Auto parkkiin laivalle 


Auton saa kätevästi parkkiin laivalle risteilyn ajaksi ja parkkipaikan hinta laivalla on 30 euroa. Tosin Europa Car Shoppingista saa 30 euron hyvityksen ostoksista mikäli ne ylittävät 400 euron summan. Jo edulliset hinnat saavat siis lisäalennuksen kun ostat laivalta tarpeeksi tuliaisia automatkailijoille jaettavalla lomakkeella. Toistaiseksi palvelu on nimeltään Baltic Queen Car Shopping, mutta tämä muuttunee Europa Car Shoppingiksi 12.12.2016. Auto on matkan ajan autokannella ja Tallinnasta ja laivalta ostetut tavarat voi viedä valmiiksi autolle myös matkan aikana kun laiva on satamassa. Kätevää ja todella helppoa. Paikka kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

Syömään ja viihtymään 


(c) TallinkSilja
Silja Europan ravintolatarjonta kokee myös uudistuksen kun uusi Grande Buffet, Grill House, Coffee & Co ja Tavolata avaavat ovensa risteilymatkustajille. Uudistettu Corner Bar ja uusi pub tulevat varmasti olemaan myös vetonauloja. Lisää ravintoloista voit lukea täältä. Ocean Club tulee tarjoamaan erinomaista viihdettä vaihtuvien esiintyjien kanssa. Europan viihteeseen voit tutustua täältä, TallinkSiljan sivuilta löydät viihdekalenterin esiintyjineen.

Tutustu laivaan ja palveluihin ja varaa oma 22 tunnin risteilysi uudistuneella Europalla. Katsasta myös Matkapoikien HintaHulinat, siellä on myös myynnissä 22h tunnin risteilyjä Silja Europalle erinomaisilla hinnoilla.

22 h -risteily Europalla Helsingistä Tallinnaan
(c) TallinkSilja

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti