tiistai 8. marraskuuta 2016

TallinkSiljan Car Shopping kuvastot loppuvuodelle 2016

TallinkSiljan kätevä autopalvelu Car shopping toimii tällä hetkellä Helsinki - Tallinna - Helsinki välillä. Palvelua ei tule sekoittaa Pre-Order palveluun, joka on käytössä myös jalkamatkustajille ja johon voi tehdä tilauksia etukäteen ja vielä menomatkalla.

Shuttle Car Shopping - 31.12.2016


TallinkSilja Car Shopping Shuttle Car Shopping on nopea tapa hakea tuotteita Tallinnasta. Siinä auto ajetaan laivaan, Tallinnassa satama-alueelle ja sen jälkeen takaisin laivaan. Matkan aikana poistutaan siis laivasta auton kanssa, mutta satama-alueelta ei poistuta. 

Ostoksista saa Club One pisteitä ja mikäli mahdollista, kannattaa ostoksien summa nostaa 500 euroon saakka, sillä siitä saa 40 euron hyvityksen

Tilauskuponkia voit katsella etukäteen tästä linkistä, kyseisen lomakkeen saat myös käteesi kun olet tilannut automatkustajana Shuttle-risteilyn. Lue lisää TallinkSiljan sivuilta.


Baltic Queen Car Shopping - 31.12.2016


Autolla risteilylle? Silloin kannattaa käyttää hyväksi Baltic Queen Car Shopping -toimintoa, jossa teet tilauksen laivan myymälään tällä lomakkeella kun autosi on risteilyn aikana parkissa autokannella. Täällä 400 euron ostoksesta saa 30 euron hyvityksen, joka on myös tuon parkkipaikan hinta kun varaat autolle paikan. Seuraavana aamuna kello 8:30 tilatut ja maksetut tuotteet toimitetaan autosi viereen autokannelle.

Palvelu tulee vaihtamaan todennäköisesti nimeä joulukuun 12. päivä kun Silja Europa ottaa Baltic Queenin paikan risteilyaluksena. Lue lisää TallinkSiljan sivuilta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti