keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Matkapoikien Hintahulinat ovat pian täällä - huikeita tarjouksia tulossa!

Matkapojat järjestää jo legendaariseksi muodostuneet Hintahulinat 13.-20.11.2016. Tarjolla on jälleen hurjia alennushintoja jo muutenkin edullisista matkoista. Kohteina ovat mm. Tallinna, Tukholma ja muutama muu matkustajien suosikkikaupunki. Matkaan pääset jo muutamalla eurolla! 

Netissä Hintahulinoiden avaus on jo perjantaina 11.11., joten tuolloin kannattaa ehdottomasti olla paikalla haalimassa vaikkapa jouluinen ostosmatka Tallinnaan tai risteily perheen kanssa Tukholman tai Tallinnan joulutunnelmaan. Tarjousmatkoja löydät aina äkkilähdöistä ensi vuoden puolella matkustettaviin matkoihin, joten tässä on erinomainen mahdollisuus kääriä matka vaikkapa lahjapaperiin ja yllättää ystävä, kaveri tai vaikkapa koko perhe.

Muista siis hypätä HintaHulinat -vilskeeseen perjantaina 11.11. ja nappaa parhaat matkatarjoukset itsellesi netissä. Vaikka matkoja on HintaHulinoilla tarjolla paljon, niin eihän näitä taas ihan kaikille riitä.

PS. Kannattaa tarkkailla HintaHulinoiden avauksen aikana Tallinna Tutuksi Facebook-sivua, sillä luvassa on HintaHulinoiden ajaksi arvonta, jossa varsin mukavia palkintoja. 

Katso tästä mihin kaikkialle Matkapojat matkoja tarjoaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti