maanantai 14. marraskuuta 2016

Matkapojat HintaHulinat - nyt pääsee edullisesti matkalle!

Matkapojat HintaHulinat ovat täydessä käynnissä. Paljon on edullisia matkoja taatusti myyty, mutta vielä ei ole myöhäistä napata suorastaan naurettavan halpoja matkoja Tallinnaan tai vaikkapa Tukholmaan. Muista toimia kuitenkin heti, sillä HintaHulinat päättyvät maanantaina 21.11.2016.


Tsekkaa parhaat tarjoukset Tallinnaan vaikkapa tästä linkistä.

matkapojat, hintahulinat, tallinna tutuksi,

Matkapoikien Tarjoukset - sivulta löydät kaikki tarjouksessa olevat matkat. Tarjoushintaisia matkoja löytyy aina maaliskuun loppuun, joten jos olet tässä vajaan puolen vuoden sisällä matkustamassa Tallinnaan tai ihan mihin vaan, kannattaa selata tarjoukset tarkkaan, sillä voit säästää ainakin kymppejä ellei jopa satasia!

matkapojat, hintahulinat, tallinna tutuksi,
Tallinnan hotelliyö 36 euroa

Hotellimatka Tallinnaan, kaksi yötä 74 euroa, Viking Grace vuorokauden risteilu Turusta 7 euroa, Baltic Princess risteily Turusta kaksi euroa... siinä riittää edullista matkaa joka lähtöön. Matkapoikien kautta pääsee myös todella edullisesti 22h tunnin risteilylle Tallinnaan ja vieläpä uudistuneelle Silja Europalle kun laiva telakalta joulukuun puolessa välissä korvaa Baltic Queenin. Matkaan pääsee halvimmillaan 2,50 eurolla C4-hytissä, mutta ei neljän hengen A-hyttikään ole hinnalla pilattu, 40e.

matkapojat, hintahulinat, tallinna tutuksi,
Risteilylle jopa 2,5 eurolla!
Sivuilta pääsee selaamaan Tallink Siljan laivojen tarjouksia, samoin kuin erilaisia kaupunkilomia Tallinnaan. Varaa oma Matkapojat HintaHulinat tarjous vaikkapa vielä tänään! Muista myös osallistua Tallinna Tutuksi Facebook-sivuilla käytävään kilpailuun, arpajaispalkintona voit voittaa kaksi tai yhden päiväristeilyn Tallinnaan Matkapoikien lahjakortilla.

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti