lauantai 5. marraskuuta 2016

Tallinnan parhaat ravintolat 2017

Arvostettu White Guide Nordic laittoi jälleen ravintoloita järjestykseen. Pohjoismaisia ja nyt myös Baltian ravintoloita tiheään tahtiin arvosteleva instanssi listasi Viron parhaat ravintolat 2017 ja näiden ravintoloiden joukossa on monta tuttua ravintolaa monelle Tallinnan kävijälle. 

Viron 30 parhaan ravintolan listan miehittää vahvasti tallinnalaiset ravintolat. Vain seitsemän ravintolaa tästä listasta löytyy Tallinnan ulkopuolelta. Global Masters Leveliltä löytyy tutut suosikkiravintolat NOA Chef's Hall ja Muhun saarella sijaitseva Alexander. Koko listan löydät tästä alapuolelta:

Ensimmäinen numero kertoo ravintolan ruokapisteet, maksimipisteet ovat 40 pistettä. Toinen lukema on ravintolan kokonaispisteet 100 pisteestä. Ruotsin, Suomen, Norjan, Tanskan, Islannin, Viron, Latvian ja Liettuan parhaiksi arvostellut ravintolat löydät tästä listasta, joka löytyy White Guide Nordic 2017 sivuilta. Visit Tallinn -sivusto on hienosti esitellyt Tallinnalaiset ravintolat jotka löytyvät oheisesta listasta. Linkin takaa löydät myös tarkempaa tietoa pisteistä ja kategoriajakaumasta.

Vuoden 2016 Viron parhaisiin ravintoloihin voit tutustua tästä.

White Guide Nordic 2017 listan Viron parhaat ravintolat ovat tässä:Ei kommentteja :

Lähetä kommentti