tiistai 19. huhtikuuta 2016

BabyBack Ribs & BBQ:n tarjous TallinkSiljan Club One kortin haltijoille!

Onko sinulla TallinkSiljan Club One kortti? Pidätkö BabyBack Ribs & BBQ -ravintoloiden ruuasta? Enää ei puutu kuin nälkä ja kaveri + vajaat 16 euroa rahaa, sillä sillä summalla saat kahdelle sapuskat! Tarjous on voimassa toukokuun loppuun (31.5.2016).

Kuvakaappaus Babyack Ribs & BBQ uutiskirjeestä.
Valitse näistä, saat ruuat kahdelle hintaan 15,90 euroa:
BBQ Pork Ribs Cajun Style
BABY BACK™ BBQ Pork Ribs Original 
BBQ Pork Neck Cajun Style  
BBQ Pork Neck Original 
Fort Lee BBQ Wings

Tsekkaa vaikkapa Ülemisten ravintolan Menu tästä linkistä.

Kuvakaappaus Babyack Ribs & BBQ nettisivuilta.

Lisäksi kaikkiin ruokiin tulee Coleslaw-saalaatti ja ranskalaiset perunat. Muista esittää TallinkSiljan Club One kortti ennen tilausta. Tarjous koskee vain paikan päällä syötyjä annoksia.

Tallinnassa BabyBack Ribs & BBQ löytyy kolmesta osoitteesta. Kristiine BabyBack sijaitsee Kristiine Keskuksessa, Ûlemiste BabyBack nimensä mukaisesti Ülemistekeskuksessa ja Pääsküla BabyBack osoitteessa Pärnu mnt 484 Tallinn.
Kuvakaappaus Babyack Ribs & BBQ nettisivuilta.
Saman ketjun ravintola löytyy myös Pärnun Kaubamajakas kauppakeskuksesta, Rakveren Põhjakeskuksesta, Tartun Tasku keskuksesta ja Viimsi BabyBackin osoite on Sõpruse tee 15, Haabneeme. Tabasalun BabyBack avataan 24.4. Kannattaa myös rekisteröityä BabyBack Ribs & BBQ:n uutiskirjeen listalle, saat sähköpostiin mukavasti tarjouksia. Voit myös ladata 16 tarjouksen A4-printin itsellesi, muista ottaa myös se mukaan kun menet ruokailemaan Tallinnassa. Tarjouksissa jopa 60% alennuksia normaaleihin hintoihin!

Kuvakaappaus Babyack Ribs & BBQ nettisivuilta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti