tiistai 12. huhtikuuta 2016

Tallinnan kuuma Kalamaja - opas trendilähiöön

Kalamaja on jo pidemmän aikaa tarjonnut tallinnalaisille ja valistuneimmille turisteille jotain ainutlaatuista. Tallinnan Kalamaja on kaupunginosa, joka on nähnyt elonsa aikana yhtä sun toista. Kuten niin moni muukin Tallinnan kaupunginosaista, niin myös Kalamaja koki rapistumisen ankaruuden aina 2000-luvulle saakka, mutta viimeisten vuosien ajan kehitys on ollut kovaa ja Kalamajaa ei syyttä kutsuta tämän hetken trendikaupunginosaksi Tallinnassa.

Visittallinn.ee on nyt julkaissut päivitetyn oppaan tähän upeaan ja kukoistavaan kaupunginosaan, jossa ehdottomasti kannattaa vierailla kun seuraavan kerran käyt Talinnassa. Monet ovat jo tämän kaupunginosan löytäneet ja hyvä niin. Onhan se Tallinnan Vanha Kaupunki ihan kiva, mutta välillä on mukava nähdä jotain uutta ja erilaista. Uusia ravintoloita avataan tähän kaupunginosaan kuukausittain, mutta jos et ole jostain syystä vielä kokea ravintoloita kuten F-hoone, Moon ja Boheem, niin seuraavalla reissulla sitten...

No höpinät sikseen, parhaiten pääset tutustumaan paikkaan paikan päällä ja ennen kuin paikan päälle riennät, kannattaa lukea uusi opus kaupunginosaan. Tuota opusta pääset lukemaan tästä linkistä tai klikkaamalla allaolevaa kuvaa. Paperisen ilmaisversion tästä voit hakea Tallinnan matkailuneuvonnasta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti