keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Weinwelt Langefeld viinitasting Tampereella ja Iisalmessa!

Luomuviinejä Tallinnaan tai kotiovelle myyvä Weinwelt Langefeld järjestää Suomessa kaksi viinitastingtapahtumaa huhtikuussa. Mikäli olet Tampereen lähistöllä 21.4. tai Iisalmessa 22.-23.4., kannattaa laittaa ylös nämä tapahtumat!


Tampereella viinitasting järjestetään Tampereen Vinoteekin tiloissa, osoitteessa Kuninkaankatu 13 klo 19:00 alkaen. Ilmoittautua voi Tampereen Viiniklubin kotisivujen kautta, josta voit myös lukea lisää tapahtumasta. Iisalmessa järjestetään kaksi tapahtumaa, molemmat kello 18-21 ja paikkana on Ravintola Raatihuone, osoittessa Kauppakatu 22. Ilmoittautumiset suoraan ravintolaan.

Lue lisää Fasoli Ginon upeista viineistä.

 Tutustu viinitastingeissa tarjolla oleviin viineihin etukäteen ja toki voit tilata näitä tuotteita vaikkapa vielä ennakkoon, sillä juomat ovat keskimäärin viikossa tilauksen tekemisestä Tallinnassa tai kotiovellasi. Tilaisuuksissa tullaan maistelemaan mainioita luomuviinejä, joista voit lukea lisää tästä:


5) Ripasso Valpo   

Tsekkaa Weinwelt Langefelt -sivuilta myös parhaat luomuviinitarjoukset ja tee kevään ja kesän luomuviiniostokset helposti ja yhdellä kerralla!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti