sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Remonttitarvikkeita Tallinnasta, katso tarjoukset!

Tallinna on edelleen suosittu kohde hakea remonttitarvikkeet Virosta. Tallinnassa pitää tietenkin olla tarkkana hintojen kanssa, mutta parhaimmillaan tarjousten kanssa voittaa Suomen hintoihin verrattuna pitkän pennin ja monta euroa. Uusimmat tarjoukset kannattaa käydä katsastamassa vaikka paikan päältä, mutta myös netistä on kahlattavissa useiden eri remontti- ja rakennustarvikkeita myyvän firman tarjouskatalogit ja hinnastot.

Valikoimaa riittää, tuotteissa ja hinnoissa


Mikä sitten on paras liike valikoiman ja hintojen osalta? No toiset tykkäävät K-Raudasta, toiset Espakista, toisten mielestä Bauhof on parasta mitä Tallinnasta löytyy. Tarjoukset, asiakasedut ja muuta asiat vaikuttavat tähän paljon, todellakin kannattaa hankkia näiden kauppojen kanta-asiakaskortit, sillä niiden avulla säästää selvää rahaa! Ja toki liittyminen firmojen sähköpostilistoille tuo etua, saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Jos olet hakemassa remonttitarvikkeita Tallinnasta, tsekkaa ainakin nämä kuvastot ja sivustot. Tarjontaa Tallinnasta riittää, mutta kaikki ei enää ole niin edullista kuin ennen. Suomesta voit tarjoushinnalla saada tuotteita jopa halvemmalla kuin Virosta. Isompien rakennustarvikeliikkeiden lisäksi kannattaa työkaluja ja tarvikkeita katsastaa esim. Tööriistamarketista, TööriistamaailmastaStokkerista, Interbauenista, KodumaailmastaKaubarallista tai FEBistä. Tarvikkeita löytyy myös monesta muusta paikasta.

Tässä Tallinnan isoimpien liikkeiden kotisivuja ja tarjouksia.

Baumax, sivusto suomeksi: https://www.baumax.ee/fi/
Kuljetukset myös Suomeen!

Ehituse ABC, sivusto suomeksi: http://ehituseabc.ee/kotisivulle/

Espakin uusin kuvasto: Kotisivut: http://espak.ee/

Uusimpia tarjouskuvastoja voit bongata mm. Prospekto ja SuperHind sivuilta!Bauhofin uusin kuvasto:  Kotisivut täällä http://www.bauhof.ee/

Bauhausin uusin kuvasto: Kotisivut täällä http://www.bauhaus.ee/
K-Rauta Viro, Verkkokauppa ja kotisivut täällä: https://www.k-rauta.ee/ehituspood/kampaania

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti