lauantai 30. huhtikuuta 2016

Tallinnan Motonet avataan keskiviikkona 4.5.2016 kello 9!

Alunperin Viron ensimmäisen Motonetin piti avautua jo huhtikuussa 2016, mutta tämän hetken tietojen mukaan Motonet avajaiset Tallinnassa ovat nyt 4.5.2016. Motonetin vironkielisten kotisivujen kautta löytyy myös tieto, että ovet avataan kello 9:00, joten jos haluat olla paikalla kun ovet ensimmäistä kertaa avataan, niin ei muuta kuin edellisenä päivänä jo Tallinnaan ja aamuksi Lasnamäelle!


Motonet tarjoaa varaosia ja työkaluja autoihin, moottoripyöriin ja veneisiin. Valikoimaan kuuluvat myös kalastusvälineet ja kodin vapaa-ajan tuotteet. No, moni suomalainen on vieraillut liikkeessä tai verkkokaupassa, ja valikoima on varmasti melkolailla samanlainen. Onko eroja hinnoissa, se jää nähtäväksi.

Tallinnan Lasnamäellä sijaitseva ensimmäinen Motonetin myymälä Suomen rajojen ulkopuolella sijoittuu Tähesalun kauppakeskittymään. Avoinna Tallinnan Motonet on maanantaista perjantaihin kello 9:00 - 21:00, lauantaina 9:00 - 19:00 ja sunnuntaina 10:00 - 18:00. Navigaattoriin voit naputella osoitteen Tähesaju tee 14, Tallinna, niin löydät perille.


Samassa osoittessa sijaitsevat mm. Lasnamäen Prisma ja Bauhaus, joten muitakin ostoksia voi tehdä samalla. Mm. Prisman hintoihin voit tutustua tästä ja Bauhausin viimeisin kuvasto löytyy täältä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti