torstai 7. huhtikuuta 2016

TallinkSilja Megastarin esittelysivut avattu!

TallinkSiljan vuonna 2017 valmistuvaa M/S Megastar alusta odotetaan jo nyt kuin kuuta nousevaa. Uusi LNG alus tuo Itämerelle ja Helsingin ja Tallinnan välille ihan uuden tason, se on sanottava jo nyt. Nyt TallinkSilja on avannut aluksen esittelysivut kaikelle kansalle ja kaikesta päätellen varsin upeasta aluksesta tulee olemaan kyse. Neitsytristeilyä odotellessa!

Megastarille pyhitetyllä sivustolla pääsee tutustumaan eri artikkeleihin aluksesta  ja varsinaisella esittelysivustolla on kerrottu mainiosti aluksen perustiedot ja esitellään ne tärkeimmät eli moottorit, kaupat, autokannet, ravintolat ja oleskelutilat.

Autoilijoille luvataan sujuvampaa matkustamista kahden eri poistumistien ja lastausväylän ansiosta. Aluksella on jopa 150 auton autoparkki ja sinne pääsee koko matkan ajan viemään esimerkiksi Superstoresta ostamia tavaroita. Ja kaksikerroksinen kauppakin on auki koko ajan, aamusta iltaan, myös satamassaoloajan! Kätevää!

Kuvakaappaus osoitteesta http://megastar.tallink.com/

Tutustu TallinkSiljan tulevaan uuteen alukseen tästä! Aluksen tietokonemallinnusta pääset pyörittelemään 3D:nä tästä.

Kuvakaappaus osoitteesta http://megastar.tallink.com/

Kuvakaappaus osoitteesta http://megastar.tallink.com/
Hyväntekeväisyyshankkeen myötä jokainen halukas saa myös oman nimensä kaiverretuksi laivaan. Tarkempia tietoja tästä on tulossa myöhemmin, mutta voit jo nyt käydä lukemassa TallinkSiljan ja WWF:n yhteistyöstä.
Kuvakaappaus osoitteesta http://megastar.tallink.com/


Tutustu tarkemmin:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti