tiistai 26. huhtikuuta 2016

Liviko avasi uuden myymälän - melkein tuplasti enemmän tilaa!

Liviko avasi viime viikolla uuden Liviko Store & More myymään. Muuttomatka ei kuitenkaan ollut pitkä, sillä osoite säilyy samana, mutta rakennus vaihtui isompaan ja korkeampaan rakennukseen. Tämä D-terminaalia lähinnä oleva Livikon myymälä on nyt yli 1000 neliön kokoinen kompleksi ja Tallinna Tutuksi -toimituksen vierailessa paikan päällä hyllytykset olivat vielä hieman kesken. Kun kaikki myyntiartikkelit ovat paikallaan, on tässä varmasti yksi Tallinnan isoimmista ja laajimman tuotevalikoiman omaavista alkoholimyymälöistä. Tuntuu vähän että se mitä et täältä löydä niin tuskin sitä tarvitset...


Alueella tehdään vielä kovasti rakennustöitä ja entiseen Livikon myymälään ollaan kovaa vauhtia remontoimassa ravintolaa muiden liikkeiden jatkoksi. Uuden Liviko Store & More myymälän sisäänkäynti on luonnollisesti hieman eri paikassa kuin edellisen myymälän, mutta isojen opasteiden ansiosta myymälän ovi löytyy varmasti. Sisäänkäynti löytyy edellisen kaupan ja viereisen rakennuksen välistä ja sinne löytyvät isot opasteet niin Livikon entisen myymälän ovelta kuin myös Livikon nykyisen myymälän seinästä. Auki kyseinen myymälä on joka päivä 10-20.

Klikkaa allaolevia kuvia ja pääset itse pyörittelemään 360-kuvia Livikon uudesta Store & More myymälästä. Voit klikata kuvan myös koko ruudun kokoiseksi (vasemman alareunan Theta -teksti) jolloin pääset katsastamaan kunnolla miltä uudessa myymälässä näytti viikonloppuna.

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Iso tuotevalikoima

Livikon Store & Moren uudessa varastomyymälässä tuotevalikoimaa riittää ja Livikon verkkokaupan kautta tuotteita voi ennakkotilata valmiiksi odottamaan myymälään. Tilausta hakiessa voikin sitten tehdä vielä heräteostoksia ja hyödyntää parhaimmat tarjoukset.

Hyllyistä löytyi myös suomalaista menestystuotetta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti